Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
CTD-m 1 volt csak ,de az is a 2 peccs elött.Driftben hullottak a emberek körülöttem ,gondolom nem önszántukból ( 1 haver 2x is szegény)..
Kormányal+connection bizgentyűvel 1 milla körül jön össze hangáron ,tök mind1 mivel tolom
A MUD pályákat nem tom mért kellett driftre rakni ,legalábbis iszonyú szenvedés végig evickélni rajta nekem-sok meló kevés zsé! Mind1 kinek a pap kinek a paplan...
Bűbűű már 12 kocsim van
a Wizz az új szerzemény és szépen feltupíroztam külsőleg -tetszetős vezetni! A hexan gt meg nem is rossz driftre ,bár ahogy ápgrédelem úgy xaródik el -valahogy egyre jobban ->detuning feelinges.(lényegében ócsó kocsi és sokat hoz driften,merem ajánlani nubiaiknak!)
A régi CB-s starter kocsim a lion van hátra csak a lowend kategoriából.Várom az új csodákat
főleg ilyen class 1-4 ig ,mert a phoenixemre dacból nem költök annyi pezót -csak azért se(csukoljon a légkondi-games ,me variál az árakkal !!)!
Új hozzászólás Aktív témák

- Asztalos klub
- Autós topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a Wizz az új szerzemény és szépen feltupíroztam külsőleg -tetszetős vezetni! A hexan gt meg nem is rossz driftre ,bár ahogy ápgrédelem úgy xaródik el -valahogy egyre jobban ->detuning feelinges.(lényegében ócsó kocsi és sokat hoz driften,merem ajánlani nubiaiknak!)
főleg ilyen class 1-4 ig ,mert a phoenixemre dacból nem költök annyi pezót -csak azért se(csukoljon a légkondi-games ,me variál az árakkal !!)!