Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
CTD-m 1 volt csak ,de az is a 2 peccs elött.Driftben hullottak a emberek körülöttem ,gondolom nem önszántukból ( 1 haver 2x is szegény)..
Kormányal+connection bizgentyűvel 1 milla körül jön össze hangáron ,tök mind1 mivel tolom
A MUD pályákat nem tom mért kellett driftre rakni ,legalábbis iszonyú szenvedés végig evickélni rajta nekem-sok meló kevés zsé! Mind1 kinek a pap kinek a paplan...
Bűbűű már 12 kocsim van
a Wizz az új szerzemény és szépen feltupíroztam külsőleg -tetszetős vezetni! A hexan gt meg nem is rossz driftre ,bár ahogy ápgrédelem úgy xaródik el -valahogy egyre jobban ->detuning feelinges.(lényegében ócsó kocsi és sokat hoz driften,merem ajánlani nubiaiknak!)
A régi CB-s starter kocsim a lion van hátra csak a lowend kategoriából.Várom az új csodákat
főleg ilyen class 1-4 ig ,mert a phoenixemre dacból nem költök annyi pezót -csak azért se(csukoljon a légkondi-games ,me variál az árakkal !!)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Witcher topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assassin's Creed: Valhalla
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a Wizz az új szerzemény és szépen feltupíroztam külsőleg -tetszetős vezetni! A hexan gt meg nem is rossz driftre ,bár ahogy ápgrédelem úgy xaródik el -valahogy egyre jobban ->detuning feelinges.(lényegében ócsó kocsi és sokat hoz driften,merem ajánlani nubiaiknak!)
főleg ilyen class 1-4 ig ,mert a phoenixemre dacból nem költök annyi pezót -csak azért se(csukoljon a légkondi-games ,me variál az árakkal !!)!