Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Igen, tényle az ad most a legjobban ,csak nehéz rá játékosokat találni
(saját tapasztalat).
De én pl; azt nem értem, hogy minek kell némeik pályához olyan magas rang? Hogy kevesebb versenyző legyen rajta? Senki se fogja csak azért letölteni a játékot, hogy elérjen egy bizonyos rangot és kipróbáljon egy új mapot, szerintem, tehát nem tom ennek mi a lényege.
-
mazda626
addikt
válasz
PepeDon #5292 üzenetére
Én a pontozási rendszerrel sem vagyok teljes mértékben elégedett. Nincs kiegyensúlyozva.
30 körös TA alatt kereshetsz kb 4,3k-t átlagban. Sokan AMA VS-eznek, többek között én is szívesebben megyek itt, ilettve PRO VS-ben, de ott rohadt sokat kell versenyeni, hogy kapj is. Ráadásul mindenki B-Roadozik, a többin alig mennek. Monoton. -
PepeDon
tag
válasz
vizibal #5291 üzenetére
140ért se vitte senki, így meg biztosan nem kell (egy darabig
). Inkább egy jó kis Panama.
Azzal lett elcseszve, hogy a TA pro túl jó. Meg össz-vissz 1 pályán lehet menni vele. Ha lenne 3-4 pálya, és mindegyiken más-más taktika kellene a sikerhez (jó persze a szerencsét nem számolva), akkor talán megérni (illetve, ha lesz több pálya, akkor fogja megérni).
Addig viszont csak a "gazdagok" játékszere lesz. -
vizibal
tag
Drágább lett a TA-Intimidator? Így pláne nem kell, 184k-ért
. A baj csak az, hogy szerintem a level 6-os verdák is ugyanannyiba fognak fájni, mint az.
-
mazda626
addikt
Full acceleration Quadrora! Dühöngő állat lesz belőle és a végsebessége sem csökken drasztikusan! Simán ki lehet húzatni hatodikban! Idáig jó, ha ötödik feléig bírtam.
-
erdol
senior tag
Engem mostanában a szobából dobál ki úgy mintha megszakadna az internetem,újra be kell jelentkeznem.A net nem szakad meg mert a másik gépünk folyamatosan jó a cod2-vel akkor is amikor ez bont.Ez mi lehet?
A speedbugról meg annyit hogy tegnap is volt egy játékos aki egyedül ment 1.09-et ugyanannyi üzemanyaggal a 28.körben mint én míg én 1.19-et.Marha büszke volt hogy simán elhúzott előlem nem értette mit írok neki aspeedbugról.
-
Dr. Romano
veterán
Hát nem tudom...
Én általában TA-kon és AmaVS-en megyek, de szinte soha nem volt "kidobásom". CTF-ben általában 1-2 menet után mindig
vizibalNekem pont az ellenkezője szokott lenni, általában a mögöttem lévő gyerek egy idő után elkezd egyedül 1:01 - 1:00-ás időket autózni és egy idő után be is ér (a pozitív benne, hogy legalább draftolva vele én is gyorsaka megyek
)
-
vizibal
tag
válasz
Plokijuma #5281 üzenetére
Én mostanában többnyire TA-t tolok, ott 2-3 30 körös verseny után rendszeresen jelentkezik a bug, többnyire az első tankolás után. Utána draftolás nélkül alig tudok 1:03 alá menni, néha a következő tankolás előtti körben összejön egy 1:02:9xx-es idő. Bosszantó látni ahogy minden körben egyre közelebb és közelebb kerül a mögöttem lévő és szép lassan elúszik az első (második, akárhanyadik...) helyezésem.
Valamit tényleg tehetnének már ez ügyben.
-
Plokijuma
aktív tag
megint speednug, megint eventen...
ugyanazzal a beállítással, kocsival és balansszal, ugyanazokon az íveken, hibátlanul stb.
Ha egyedül megyek kb 3 mpvel tudok jobb köröket menni, mint egy teli szoba esetén. Ez miért lehet? (a két alkalom (practice, ligafutam) közt összesen 15 perc telt el... ennyi idő alatt nem felejtek el vezetni, futamon sem hibáztam komolyat)vagy tényleg számít, hogy picit gyenge a PC-m? (minden minimumon, fps 40 körül teli futam esetén)
Esélyem nincs ilyen szoros mezőnyben maradandót alkotni így... az a 3 mp körönként nagyon hiányzik... hova tűnik?... HOVA?nem az első, nem a másdik, sokadik alkalom volt... gratulálok invictus megcsináltátok
...
Szerk.: Ráadásul ez a pálya két-három kanyart kivéve végig fullgázos, tehát jóval kevesebb múlik a játékosokon, mint máskor...mégis megint 3 mp tűnt el a semmibe
-
Shad0w
senior tag
válasz
Viszlát #5277 üzenetére
Amikor elindítod a játékot (akarom mondani, amikor ráböksz az ikonjára és kidobja azta kis ablakot
), akkor linkek vannak felsorolva az eventekről, különleges eseményekről. Ez az application form-os pl. most a 3. link.
Paja: Jó, -1 bug (fogjuk rá), lényegen nem változtat.
-
Viszlát
addikt
válasz
Dr. Romano #5276 üzenetére
Értem. Most olvasom kicsivel alattunk, hogy nem lehet application formot venni... ezek a figyelmeztetések hol találhatóak? Mert én megszívtam, megvettem, aztán sehol semmi a vizsgánál.
-
Viszlát
addikt
válasz
Dr. Romano #5265 üzenetére
Se nem jobb, se nem rosszabb - más.
Viszont egyszer kifagyott a játék és cancelled-nek írja be nekem, ejnye-bejnye
-
Shad0w
senior tag
Macig, asszem te analóg joy-al játszol énmeg billentyűzettel. Kérdés?
Előző hozzászólásomból kiis felejtettem: 6-7 ezer XP hiányzik az A-I szinthez, de valójában több hét (hónap), mert invictusék elkúrták az application form-ot is és nemlehet venni (ill. lehet, csak licence tesztnél nemjelzi ki, hogy van. Nem próbáltam, csak elolvastam a figyelmeztetést róla)...
Azon gondolkodtam, hogy nemkéne-e az egész játékot újra írni? Nem tűnik fel nekik, hogy szar a koncepció? Eddig egy olyan frissítés nemvolt amivel nemkúrtak volna el vmit. Nemis tudom ki linkelte a képeket vmi régi játékból, hogy ugyanolyanok a kocsik. Nekem úgy tűnik, hogy invictusék ugyanazt toldozgatják, foltozgatják és hát ez az eredménye. -
pisti
őstag
Szerintem a billentyűzetes kormányzás bugról van szó.
Az pedig nagyon is valós sajnos, én is tapasztalom minden 2. versenyen kb.
Teszteltük is ezt VLAIT-tal, azt mondta van elég infója, hogy tudja jelenteni ezt a problémát, remélem a következő patch-nél jön a javítás erre. -
Shad0w
senior tag
Na. Azért néha mentem párat. Az irányítást nemsikerült az eredetire visszacsinálni még mindíg, sztm már nemis fogják, szal azta a response izét feltoltam 5-ösre, így áll talán a legközelebb az eredetihez, na mind1. Viszont azon a pár körön amin mentem a legutolsó patch előtt mintha nem tapasztaltam volna azta a kormány lassulást a harpoonoknál, amit régen. DE IGEN az invictus megint megcsinálta! De mostmár nemcsak a harpoon-nál lassú hanem a subaru-nál is. Nemértem mit erőlködnek az új pályákkal, meg kocsikkal, miközben egy rakás bughalmaz az egész játék... Azért Frank eventjére küldök majd egy képet lehethogy még később jólfog jönni azaz 5 cselendzser tikket.
-
Speed®
titán
Hmm..kipróbáltam mi változott mióta nem nyomom. Sajnálattal konstatáltam, hogy a konfigomon kívül semmi érdemleges
Amúgy vicces, hogy 1024@DX8.1@Low éppenhogy folyamatos a játék..miközben CRC05öt Maxon nyomatom. Plusz poén, hogy lassan az összes CRC05ös pálya bekerül, illetve, hogy az új verdák (Impreza&Evo) mennyira sz@rok ahhoz képest amit várna az ember..Ja meg mentem pár kört Quadroval BRoadon, 2:02 volt a legjobb, a régi 1:58hoz képest..bénább lettem..ahamm. Hát, most akkor újra pár hét szünet
-
Xbean
tag
Hali!
Nem lehetne a játék felbontását valahogy 1280x1024-re állítani? Sajnos 19"-os LCD monitorom van és csak 800x600 illetve 1024x768-as felbontásokat tudok beállítani, ezek elég gyengén festenek ekkora méretű kijelzőn. Szóval ha valaki tudna segíteni hálás lennék!
-
pisti
őstag
Hehe, eltűnt az a része a top10-es topiknak ahol szavazni lehet.
Khomoly.
-
Viszlát
addikt
válasz
mazda626 #5257 üzenetére
A directx volt a ludas, nagyon szépen köszönöm!
Dr. Romano: viszlat, de még csak most kezdtem az egészet és eddig nem is működött jól. Láttam amúgy az első hsz-ben, hogy kérted jelezzük az ottani nevünket, de gondoltam majd akkor ha már belejöttem, mert így a TDU után biztosan furcsa lesz az irányítása
-
Viszlát
addikt
Sziasztok!
Gondoltam én is kipróbálom a gémet, másfél nap alatt frissítette is azt a fél gigányi cuccot ami kellett neki. Viszont egy fura jelenséget tapasztalok, "villog" az autó, értsd ezt úgy, hogy vibrál az egész kaszni és hiába frissítettem drivert, nem változott a dolog.
Valakinek tippje esetleg?
Köszönettel, V
-
PaJa1
őstag
lehet szavazni a verdákra
-
Amur
addikt
balszerencse,a következő 2 vasárnap dolgozom... ausztrál bajnokságból rendesen lecsúszom ha 2 futamot kihagyok..Zappának már jeleztem hogy ne várjatok rám,mert nem fogok tudni a kövi 2 hétben indulni...sorry!
-
Plokijuma
aktív tag
Új event:
http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=96215Rx-7 nélkül ne sok jóra számítsatok.
szerk:
Ejnye, kémkedünk, kémkedünk?
TA-t kerülni fogom továbbra is. 2mp-vel voltam lassabb a speedbug miatt...no comment -
erdol
senior tag
válasz
Plokijuma #5230 üzenetére
Na ezt láttam én is csodálkoztam is már régen nem láttalak ott.Benéztem a pályára láttam mikor a többiek kiálltak a 8.kör végén és átvetted a vezetést.
Ja az hogy lehet spectatorban hogy kiválasztom kit akarok nézni de pár másodperc után átáll egy másikra.Akkor minek lehet választani ha úgyis átáll más játékosra..
Sajnos a speedbug megvan de sokkal jobban zavarnak az asztalra dobálások meg az idióták akik nem tudják mi a játék lényege és állandóan lökdösődnek.Volt egy érdekes dolog nem tudom miért történhetett pár napja.Elől mentem éppen draftoltunk és hirtelen "valaminek" nekimentem.A pálya közepén de nem volt ott semmi./négy szemmel nézek,szemüveggel szóval tényleg nem/Persze akivel draftoltam az meg nekem és utána penalty nekem.Érthetelen.
-
PaJa1
őstag
Hét elejére várjátok a jutalmat. A hét végén fog lezárulni az esemény, és aztuán küldöm a listát gmwrxnek.
Ricco A balance azért van hogy személyre tudjad szabni az autód viselkedését. Neked kell kitalálnod hogy mi jó neked. Más pályákon más beállítást is célszerű használni. Meg nehogymár 1400 RP olyan hatalmas gondot okozzon. Hétvégén szinte bármelyik normális 7körös versenyen össze lehet ennyit szedniSzerintem a Corusra minent előre: fék aero grip. Legalábbis én azt tenném. Még csak alap az enyém...
ui.: idő közben bővült a járműparkom 1 Wizzel
-
Ricco_hun
senior tag
Szevasztok!
Egy kérdésem lenne: milyen balanszokat ajánlotok egy Corus S3-hoz. Csak azért kérdezem, mert kevés az RP-m és fölöslegesen nem akarok próbálkozni ilyen-olyan beállításokkal. Köszi előre is a javaslatokat(igen tudom hogy duplapostoltam)
-
mazda626
addikt
Profilos eventre beneveztem ezzel. Remélem nem égő annyira. Hello kittyt pedig de szeretettem volna megmutatni.
-
UnConnecteD
senior tag
apr 2 az uj kocsik megjelenesenek napja ( Sonora szerint )
addig gyujthetitek az RP ( vagy AP ) -t
-
MaciG
addikt
xfire-es evetntről van már valami hír?
-
buvez
tag
Most vagy a netem szakad meg folyton vagy game-el van vmi. 3 versenybe kezdtem bele és mindegyik login képernyővel végződött. 72% lett a megbízhatóságom
szép...
ma már nem is merek játszani... -
Plokijuma
aktív tag
Hamis WR-ekkel kapcsolatban mégegy hozzászólás:
Practiceban frissen csinált képeim: (a két kép közt 1,507 mp telt csak el)
kép1
kép2Rossz pályához tartozó WR-t mutogatott (France - Rough Ride) a PT.
Ez onnan is látszik, hogy az egyéni legjobbam azon a pályán, ahol gyakoroltam (Germany - Over the head) az egyéni legjobb időm kb. 15 mp-vel jobb, mint a hivatalos WR-nél. Csak az WR nen ezé a pályáé, hanem a franciáé.Fura, hogy practiceban jött elő. (a legfurább meg az, hogy sose mentem a francia pályán, de WR-t mentem volna lazán, ha nem practiceban jön elő ez a bug.)
Nagyon-nagyon lagos a játék nálam (nem nálam/szolgáltatómnál van a gond)
-
Shad0w
senior tag
-
Plokijuma
aktív tag
Én is pont ma néztem vissza TA-ra kicsit hosszabb szünet után (6-8 hét)
Hát, nem sokat változott. Még mindig sok a vezetni nem tudó és még mindig vannak durvább speedbugok.
2 player is TELI tankkal (pit után) jobb köröket ment, mint én tök ÜRES tankkal (egyik sem draftolt senkivel). Roppant idegesítő. Csak azért nyertem meg a futamot, mert az egyiket kilökték, a másik meg utolsó pitnél túlgyors volt - penalty)Kommy: Lassan az ilyeneken megse kell lepődni
Sajnos
Hangok voltak? Verseny indításkor volt? CTF/ama/pro?Tudom, hogy nagy a tempó a fejlesztésben és a nyomás se kicsi emiatt becsúszhatnak hibák. Na de ennyi? és ilyen durvák?
-
Kommy
veterán
Most játszottam éppen Subtropilisen. Valaki tapasztalt olyat , hogy közbe közbe mintha lelassulna a játék? Volt egy elég furcsa fagyásom a játékban, lefagyott a kép, a legjobb kör/rekord/saját legjobb váltakozozz és ha irogattak a chatba azt el tudtam olvasni, sőt még írni is tudtam, ha nyomtam a gázt a jelső jelezte hogy nyomom. Nem tudom fontos e vista alatt játszom.
-
dokar
addikt
Megint egy kis kihagyás után mentem egyet TA-ban:
A 30.-körben 1. helyen voltam 20 méter kellett a célvonalig, erre kivágott a szerver.
Hát pusztuljon meg ez a játék forráskóddal együtt! -
Plokijuma
aktív tag
-
PaJa1
őstag
Ennél szorosabb már nem is lehetne
A hamis WR cuccot teszteltük, ez a két eredmény 2 egymást követő versenyről származik. Ha ugyan annyit mész, azért nem kapsz bónuszt
-
erdol
senior tag
Már előre félek vajon mi romlik most el.
Az intimidatorról senkinek semmi infója?Sebesség kanyarodás draft vagy valami.
-
UnConnecteD
senior tag
update van. jon le par nagyobb file, aszongya :
"The large size is due to content download in preparation for next weeks release of the new cars. "
jovoheten jon a Corvette es Panama GT
-
PaJa1
őstag
Egyzszerű, simán megsemmisítettem az addigi rekordot
Viccet félretéve, kaptam 1 fülest, hogy baj van a pályával, kipróbáltam és tényleg... Kb 20 másodpercet jelentett. RXel szerintem lehet menni 1 perc alá, nem is beszélve az evóról meg a wrxről, azok lehet jobban mennek ilyen kanyargós pályán.
A problémáról küldtem replayt gmnek, és kértem hogy töröltesse az időmet a destroyerrel. Sajnos csak az invictus tudja törölni.
Lassan úgy fest hogy minden pálya kap hamis rekord beírás másik pályáról. Tougeon 2 HEXAN van az élen :sui. Tougeon még mindig enyém a legjobb quados bejegyzés
de nem sokáig, rámegyek RXel
Amúgy nem az enyém a leggyorsabb quados idő, GSXR13K jobbat csinált...
-
Ricco_hun
senior tag
Szevasztok!
Egy kérdésem lenne: milyen balanszokat ajánlotok egy Corus S3-hoz. Csak azért kérdezem, mert kevés az RP-m és fölöslegesen nem akarok próbálkozni ilyen-olyan beállításokkal. Köszi előre is a javaslatokat.
-
Plokijuma
aktív tag
Lion: speedbug...aka weight bug. Nem hinném, hogy ekkora különbségek lennének a kezdőkocsik közt. (az is lehezt, hogys nagyon jól el van találva a ballansz (fék/grip/acc)
2 mp ingadozás még semmi, majd ha te is belassulsz hirtelen 3-5 mpvel körönként, akkor szólj...főleg ha liga-versenyen mint én
Gyakorolni abszolút nem fogok rá, mert tök szerencse függő az egész. Értelmetlen jelenleg a komolyabb készülés a pályákra, mert sajnos nem a versenyzőitudás dönt, hanem teljesen más dolgok (igen, a "speedbugra" céloztam).
Practiceban is észrevettem, hogy van sajnos speedbug (indokolatlanul 2-3 mp-s különbségek voltak egyes futamok körei közt össze-vissza a Broadon)
Practice sem teljesen független a nettől, mivel ott is kiírogatja a legjobb köridőket (World Record, Personal Best, stb) és érezni egyértelmű lagot a CheckPointoknál való áthaladásnál. (nem áthaladáskor írja ki a részidőt, hanem kicsit késleltetve)
Lehet mégis a netes kódban van a hiba? Ha igen, akkor is mi a franc miatt változik meg egy elvileg fix érték (tapadás, súly)?Az új TA kocsik elég gyengén muzsikálnak a WR táblát tekintve. Top10-ben csak pro van és utánuk jönnek az új TA kocsis idők. (vagy még az új TA kocsisok közül senki nem kapott el komolyabb speedbugot? mert csak emiatt állhat fennt ez a hülye helyzet. Nem hinném, hogy a drágább kocsi lassabb)
-
PaJa1
őstag
Nekem ahhoz nem sok közöm van. Wyatt és asszem Gazob intézi az oldal karbantartását és a kód írását.
Elég viccesen alakultak a köridők a mai fejfölötti gyakorláson. Menetm mind a Subon és a Phoe-n is. Volt hogy ment konstans 19 a Phoebuson, volt hogy csak 21. Subon néha sikerült 20 is, általában 21. Elég furi. Meg láttam olyan liont aki kb fele akkora féktávon veszi a hajtűt mint én, és kicsivel jobban is jön ki belőle. Simán elúszott ott több mint fél mp. -
PepeDon
tag
Érdekes volt az event. Tök véletlenül keveredtem oda és csak poénból indultam, olyan levezető futamként. Nem is erőltettem, de a sok mazsola egymást ütötte ki, így második lettem. Érdekes volt na
.
Egyébként nem értem miért erőlteti mindenki a Phobeust, úgy laggol szerencsétlen szerver, hogy rossz nézni. A Subtro meg szinte kong az ürességtől. -
PaJa1
őstag
Kezdődik a mai napi CTF
jertek Subtropóra ha részt kívántok venni alap C-Racerrel
-
PaJa1
őstag
Liga gyakorolatokat tartok, lehet jönni
irány a Fej fölé
áhh mégse, inkább aslzok 1et, majd később talán.
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #5209 üzenetére
Jaja, arra várok most. Sajnos az új kocsinál nem jó a test drive gomb, azt sem tudom mire lehetne számítani. 130k-t meg nem dobok ki feleslegesen, megint másfél hónap lenne kb összeszedni annyit.
-
PaJa1
őstag
válasz
mazda626 #5207 üzenetére
Én még nem is láttam...átaludtam a frissítést
Ha maradt a régiben akkor csak kormánnyal lehet majd normálisan irányítani. Én tuti nem veszem meg, másra kell az RP. a PRO is csalódás volt, nem jött be, ilyen autója meg még kevesebb embernek lesz, még kevesebb eséllyel leeht majd vele versenyezni. Persze ez idővel lávltozni fog. Engem ilyen autóban jó hosszu ideig nem fogtok látni -
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #5205 üzenetére
129e RP + A1. Mire megleszek A1 lesz ennyi pénzem, de tényleg nem tudom, hogy Panamára költsem, vagy erre a járgányra.
-
e=mc²
őstag
válasz
UnConnecteD #5204 üzenetére
durva lesz vele fel perces koroket menni
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #5204 üzenetére
Már lehet kapni???
Egyébként szerintem csúnyán gyorsnak tűnik így elsőre a picike! -
UnConnecteD
senior tag
na igy hirtelen velemenyek : az uj Circuit ( Florida) nagyon jo!!, a Route2 is bejon, jo gyors lett, kevesebb a kanyar, furcsa, hogy most a masik iranyba kell menni, a Construction uj palya csalodas, a neve alapjan azt hittem, nagyobb ugrato van benne, ez gagyi lett. uj angol es tokyo palyara mar nincs ido, inkabb alszok, majd holnap nezegetem.
ja, uj TA kocsi mindossze 139k RP ...
-
mazda626
addikt
Erről régebben még offline magazinban olvastam cikket. Holnap írj rám és beszkennelem. Muszáj nekik eltorzítani a kocsit, elvileg az is változtatás, hogyha pl eltűnteted a jelvényt, de az attól még mittomén BMW marad. Hosszasan volt ecsetelve, de a lényeg, hogy a gyártók nyernék a pert a "kis semmi" fejlesztőcég ellen.
PepeDon: Hamarosan kiderül.
Figyeltétek? Bezárták Aeria fórumon a content teaser topikot, mert állandóan nyaggatták őket.
-
Plokijuma
aktív tag
Ahhoz, hogy legyen értelme hirdetni egy-egy cégnek, ahhoz játékosok kellenek... méghozzá sok. Valószínűleg ezért van még sok "advertise here"
kb. 3 éve a Trackmania Nations is ezzel a céllal indult neki. Ingyenes játék, melynek fenntartását a pályán elhelyezett reklámok fedezik. Hiába volt több százezer játékos aktív, mégse tudták eladni a reklámfelületeket. 3 év alatt 2-szer 1 hétig láttam olyan reklámot, melyen nem TrackMania (ön)reklám volt. Pedig sok játékos volt. Hirdető felületek is kellő méretűek voltak, mégse kellett senkinek. Lehet, hogy ők voltak az ügyetlenek, hogy nem tudtak megfelelő számú szponzort szerezni. De félek, hogy a PT-nél is gond lehet a reklámfelületek eladásával. (ha más nem marad, akkor lehetnénnek még sponsor autófestések, melyek viseléséért kap a játékos bizonyos mennyiségű RP-t, többet, ha jól teljesít)
Végülis nem volt hiába való a Trackmania Nations létrehozása, mivel ennek hatására jóval több, nem ingyenes Trackmania (sunrise/original) játékot tudtak el adni. Megtöbbszörözték vele az eladásokat. Sőt nagyon hatékony rekláma volt a legújabb Trackmania játéknak, a TrackMania Unitednek. Gyakorlatilag most már úgy fogható fel, hogy a TMN volt a TMU demoja
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- HP 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest