Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvez
tag
válasz
bubu256
üzenetére
Azt nem tudod véletlenül, hogyan kell beállítani a cuccost, hogy mikor benyomom tövig a gáz illetve fékpedált vagy a kormányt csontig tekerem akkor a visszajelző is teljesen végig menjen? Most mindenből lemarad egy kicsi. Vagy a kormányom nem kezeli rendesen a program és ez így veszett?
-
PaJa1
őstag
válasz
bubu256
üzenetére
Jaja, nekem is hasonló a véleményem. Folyamatos a chat, nem dob ki, nem ment le tálcára, nem rakott ki loginra. Mondhatni tökéletes. A speedbugot és a köcsögöket leszámítva.
Negatív speedbugrol replay. Utolso 2 korben 3 mp-el mentem lassabban mint addig. 1.01 ről 1.04re csúszott az időm, és semmi nem zavart, addig folyamatosan gyorsultam az 1re csökkenő benga mennyiségnek köszönhetően, de aztán pfff -
Dr. Romano
veterán
válasz
bubu256
üzenetére
Szia!
TA-ban backpack?
Nem tudok róla hogy lehetne oda cuccokat venni (régen lehetett még bétában). Még a balanceokat is kiszedték mostanában.
Az áramszünetrő és egyebekről nem tehetsz, de a játék nem tudja megállapítani hogy te miért léptél ki
Azokat az időket szerintem is jó lenne már törölni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudok róla hogy lehetne oda cuccokat venni (régen lehetett még bétában). Még a balanceokat is kiszedték mostanában.