Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvez
tag
válasz
bubu256
üzenetére
Azt nem tudod véletlenül, hogyan kell beállítani a cuccost, hogy mikor benyomom tövig a gáz illetve fékpedált vagy a kormányt csontig tekerem akkor a visszajelző is teljesen végig menjen? Most mindenből lemarad egy kicsi. Vagy a kormányom nem kezeli rendesen a program és ez így veszett?
-
PaJa1
őstag
válasz
bubu256
üzenetére
Jaja, nekem is hasonló a véleményem. Folyamatos a chat, nem dob ki, nem ment le tálcára, nem rakott ki loginra. Mondhatni tökéletes. A speedbugot és a köcsögöket leszámítva.
Negatív speedbugrol replay. Utolso 2 korben 3 mp-el mentem lassabban mint addig. 1.01 ről 1.04re csúszott az időm, és semmi nem zavart, addig folyamatosan gyorsultam az 1re csökkenő benga mennyiségnek köszönhetően, de aztán pfff -
Dr. Romano
veterán
válasz
bubu256
üzenetére
Szia!
TA-ban backpack?
Nem tudok róla hogy lehetne oda cuccokat venni (régen lehetett még bétában). Még a balanceokat is kiszedték mostanában.
Az áramszünetrő és egyebekről nem tehetsz, de a játék nem tudja megállapítani hogy te miért léptél ki
Azokat az időket szerintem is jó lenne már törölni...
Új hozzászólás Aktív témák

- Cyberpunk 2077 - Túl a 35 millión
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem tudok róla hogy lehetne oda cuccokat venni (régen lehetett még bétában). Még a balanceokat is kiszedték mostanában.