Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
Már csak 100%.
Mentem 3 versenyt, mindegyiknél csak 100-at adott. Pedig ezen a hétvégén is 15% + van. De felhúztak megint. Bilstein akkora gyökér. Utolsó kanyarban zártam az ívet, belémrongyolt és még neki állt feljebb. Mindenki így szokta, régóta is játszk készülhetett volna rá. Következő futam alatt végig írkált, írtam nek ihogy fogja be, kértem bocsnánatot mit csináljak még, leállhat. Nem írt többet, küldheti a replayt, nem érdekel. Első helyről egy máik buzgómócsing lökött ki, így lettem utolsó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók

Aktív témák
- PlayStation 4
- LEGO klub
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xbox tulajok OFF topicja
- HP notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mentem 3 versenyt, mindegyiknél csak 100-at adott. Pedig ezen a hétvégén is 15% + van. De felhúztak megint. Bilstein akkora gyökér. Utolsó kanyarban zártam az ívet, belémrongyolt és még neki állt feljebb. Mindenki így szokta, régóta is játszk készülhetett volna rá. Következő futam alatt végig írkált, írtam nek ihogy fogja be, kértem bocsnánatot mit csináljak még, leállhat. Nem írt többet, küldheti a replayt, nem érdekel. Első helyről egy máik buzgómócsing lökött ki, így lettem utolsó.