Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
igazad van ismét! Én is ghost-tal szoktam vezetni, mert ha laggol valaki, netán én, nem hozok kellemetlen helyzetbe senkit, egyébként szeretek test-test ellen csatázni, az a sava-borsa a játéknak, de nem mindenkivel lehet fair-menetet nyomni... Ahogy látom a hsz-aidból, te egy jó kis versenyző leszel, szóval ha csapatot keresnél náunk nyitva áll az ajtó! Teljesen magyar csapat vagyunk, nálunk az első a fair küzdelem, nincsen adó sem, semmi kötelezettség, csak annyi, hogy legyél hetente pár órát játékban, hogy aktív legyél! Csapatunk a [!HOT!] - Hungarian Online Team Gyere írj rám nyugodtan, megyünk pár kanyart, az autót, pályát te választhatod, akár zárt szobában is...

Más: RSX-el nem tudja valaki mi lehet? Már egy hónapja nincs róla hír... Belépett a csapatba, én nagyon örültem neki, viszont azóta semmi ... Nagyon jó lenne, ha aktív lenne, mert Ő volt az egyik legjobb magyar játékos még a PT-ben és a levelben is jól áll, 2400-as a ratingja... nem szeretném kirúgni, de nálunk a szabály, hogy 1 hónap után, ha nem lépett be, akkor megválunk egymástól, ez mindenkire, még rám is igaz(kivéve, ha külföldi út, stb jött közbe)
Üdv! attka - :::El_N1No:::
!HOT! - Hungarian Online Team
Új hozzászólás Aktív témák

- PR-Telecom
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Peugeot, Citroën topik
- Motoros topic
- Íme az új Android Auto!
- Milyen TV-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x1 érintőképernyős notebook! AkciÓÓ!
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Vostro 15 3510 (i5 11th, 16 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!!
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.08.07. Apple jótállás
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan milánói szíjjal!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest