- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
nem_tom #24374 üzenetére
Nekem 3870-em van (Sapphire Toxic) és a legújjabb driverrel, full HD-fölött nyomom 24" monitor, full grafikán és tökéletesen fut.
Pedig nincs egy erőgépem! C2D E6400 (2160mhz felhúzva 2500-ra) MSI P35NEO, 4gb 800mhz-ram. Vistán (64bit) és Win7-en (64bit) is ugyan úgy hibátlan. -
JetiRulez
őstag
válasz
nem_tom #24343 üzenetére
Én már megmondtam neked, hogy mi lehet a baj, de hátha más tud valami egyebet mondani.
A rendszeres másodperces megakadásokért az integrált VGA-ra gyanakszom. És, hogy neked a 25mb-ből csak 18-at lát a géped, ott meg az integrált hálókártya gyanús, de ezt még utólag tesztelem.Ahogy pedig elnéztem a játszásod, azt vettem ki belőle, hogy nem tudsz ráérezni az irányításra. Lehet, hogy tényleg nem neked való. Egye fene, maradsz a Skulltagnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- EA Sports WRC '23
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest