Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Robyka
üzenetére
A Ranger-rel kezdtem, de nem tudom a tiszta időt, mert közben csöngettek is, úgyhogy kimentem a kapuhoz beszélgetni, de 1:10:57 lett az idő.
Utána a Subaru jött, ami 8:44 alatt lett meg, végezetül a Corvette pedig 4:28. De tényleg figyelni kell, hogy ne húzd ki a képernyőről a darabokat, meg a bal oldali menü mögé
-
PaJa1
őstag
válasz
Robyka
üzenetére
Dombon a tanya. Mégis mi lenne?... sikeresen kiraktad a képet és most az általad összerakott képet látod.
Csinálsz egy képet az elkészült műről úgy, hogy látszik mennyi idő alatt csináltad meg, ezt elmented majd feltöltöd valami képmegosztóra és a linkjét elküldöd teydinek forumPM formájában.
Esetleg szeretnéd, hogy lefordítsam az event kiírását?Egy kis segítség ha a jövőben egyedül szeretnél lefordítani valamit amit a monitoron látsz.
A kijelzővel szemben helyezkedj el!
Kapaszkodj bele jó erősen a monitor tetejébe, húzd magad fele!
Másik kezeddel közben támaszd meg az alját!
Ha elindult a fordítás akkor az eddig támasztó kezeddel segítsd ki húzó kezedet!
Engedd, hogy a gravitáció lefordítsa a kívánt szöveget ügyelve, nehogy túl gyorsan történjen a fordítás ezért a húzásból már inkább toló/emelő erőt kell kifejteni, hogy a szöveg simán lefordításra kerüljön.
Az egész műveltet érdemes valami átlátszó felületen végezni, hogy lefordított szöveget el is tudd olvasni.

eddig bírtam, elszakadt a cérna
-
PaJa1
őstag
válasz
Robyka
üzenetére
A sim jobb mint az arkád... a dragnál meg főleg, itt már kanyarozni és fékezni is kell
Az autók kicsit valóságosabban viselkednek.
A PTben az a jó, hogy a sim módja az arkád és a szim közötti átmenet, könnyen bele leeht tenulni és billentyűről is el lehet játszogatni, nekem régen nagyon jól ment gombokkal.Megújult a forum kinézete! De a hsz írás maradt a piros barna kombó.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Robyka
üzenetére
Driftelést nem tudom én személy szerint nem szeretem.Leggyorsabban kulcsozással lehet keresni missionban.Fejből nem tudom a feladat nevét de sárga kulccsal bal oldalt harmadik feladatsor első sor legutolso feladata.3500RP pálya betöltéssel eggyütt kb másfél perc.Buggyval kell kapuk között menni.Fontos hogy aranyra kell megcsinálni.Ha elfogyott a sárga kulcs akkor a pirosból is lehet sárgát csinálni de az kb 5 perc.Ha jol emlékszem baloldalt első feladatsor,második sorának utolsó elötti feladata.Tokioban 3 kör 3 ellenfél ellen persze ezt is aranyra.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Robyka
üzenetére
Nyomd az use gombot az aktiváláshoz.Igy a race bonus bekerül Trunk ba de még itt is aktiválni kell amikor használni akarod.Az "i" lenyomásával vagy verseny elött a szobában a trunk gombbal jutsz be az elérhető trunkjaidhoz.Na itt kell vagy lehet aktiválni egy két dolgot.A kulcsokat a missionba rakja a targoncát meg golf kocsit a meglévő autoid közé teszi.
gift=ajándék
use=használni
drop=kidobni
message=üzenet
Új hozzászólás Aktív témák

- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Mazda topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vissza lehet valahogy hozni? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az autók kicsit valóságosabban viselkednek.