Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani #15181 üzenetére
Isten biztos nem, annak nincs semmi dolga.
A pitlákba már, nem tudok RP csajt venni, pedig most kéne míg kiárusítják őket...argh. Krivjur azt mondta, hogy ürítsem ki a gifjeimet, neki akkor működött. De nem fogok kidobni 4 csajt amiből 2t nem tudok milyen, meg kazikat, ticketeket, quadrót, meg még egy csomó mindent amiről nem tudom micsoda. Így is lecsökkentettem az ajándékaim számát 25ről 20ra de így sem tudom megvenni a ribancot. Valakinek valami 5lete, hasonló tapasztalat, esetleg megoldás? Egyetlen megoldásként csak az ajándékozást tudom elképzelni, de én nem csak venni nem tudok most csajt, ajándékozni sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Sorozatok
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest