- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Kuponok....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
bumbalaci55 #15106 üzenetére
A tereptárgyak nincsenek szinkronizálva teljesen. Innen ered a probléma. Te máshogy látod mint ahogy nála van. Tehát ha te úgy látod, hogy átmegy alatta akkor az nála valószínűleg nem is ott van ezért megy úgy mintha nem lenne ott semmi. Ugyan ez a helyzet az elhullott jelzőtáblákkal, elvesztett alkatrészekkel. ezekre már nem hat a szinkron.
Nekem az ilyen tereptárgyak felborításával sose volt problémám... h akarom arrébb teszem őket
Szaporodnak az ízeltlábúak, hozom a Chemotoxot!
-
Isten88
senior tag
válasz
bumbalaci55 #15106 üzenetére
Az a laggolás miatt van. Igazából nem mennek neki, csak mikor a szerver gép nem kap jelet az egyik játékostól, akkor úgy számol tovább, mintha előző tevékenységét folytatná az alany, majd mikor újra jelet kap, akkor teleportál egy nagyot, vagy ilyesmi. Igazából Én sem nagyon értem, talán az adatok pontatlansága miatt eshet ez meg, meg azért, mert itt nem 3 m/s sebességgel mennek, mint a tibbi FPS játékban (COD, CS, UNREAL), hanem kicsit többel...30-60 m/s-os sebességet kell számolgatnia a szervernek. Ha nézzük, hogy 50-es pingje van egy játékosnak, vagyis 0,050 másodpercenként tudja küldeni az adatot, vagyis ennyi a létrejött elérések száma a szerver és a játékos gépe közt, akkor másodpercenként 20-szor tud a szerver frissíteni, ami azt jelenti, hogy 1,5-3 métereket ugrál a kocsi (persze csakis virtuálisan, szerencsére). Erre még rájön az elsímítás is, hogy ne teleportáló kocsikat lássunk, és talán ez az elsímítás miatt látod, hogy neki mennek dolgoknak, de valójában nem. Ha közel mész dolgokhoz és neked is magas a pinged, akkor mások is úgy láthatják, hogy neki mész dolgoknak, esetleg alrébb tolod őket.
Átbújni alattuk erősebb és alacsonyabb kocsikkal lehet, nekem Panamával, Morelloval sikerült, de Corvette-el is megldható szerintem. Kell hozzá egy nagyobb sebesség és a kamion hátulját, az utánfutó elejét kell megcélozni.
Remélem tudtam válaszolni a kérdésedre.(#15107) csaba0223: Én ijedtemen összecsuktam a laptopot, beraktam az ágy alá, lekapcsoltam a lámpát, bebújtam a sarokba és egyik szemem sírt, a másik meg haj. XD
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrotik routerek
- Gitáros topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- i5 10500/ RTX 2060/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- WD SN8000S 2TB NVMe Gen4 SSD! 7300-6800MB/s
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest