Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

válasz bumbalaci55 #15106 üzenetére

A tereptárgyak nincsenek szinkronizálva teljesen. Innen ered a probléma. Te máshogy látod mint ahogy nála van. Tehát ha te úgy látod, hogy átmegy alatta akkor az nála valószínűleg nem is ott van ezért megy úgy mintha nem lenne ott semmi. Ugyan ez a helyzet az elhullott jelzőtáblákkal, elvesztett alkatrészekkel. ezekre már nem hat a szinkron.

Nekem az ilyen tereptárgyak felborításával sose volt problémám... h akarom arrébb teszem őket :)

Szaporodnak az ízeltlábúak, hozom a Chemotoxot!

• Isten88

senior tag

válasz bumbalaci55 #15106 üzenetére

Az a laggolás miatt van. Igazából nem mennek neki, csak mikor a szerver gép nem kap jelet az egyik játékostól, akkor úgy számol tovább, mintha előző tevékenységét folytatná az alany, majd mikor újra jelet kap, akkor teleportál egy nagyot, vagy ilyesmi. Igazából Én sem nagyon értem, talán az adatok pontatlansága miatt eshet ez meg, meg azért, mert itt nem 3 m/s sebességgel mennek, mint a tibbi FPS játékban (COD, CS, UNREAL), hanem kicsit többel...30-60 m/s-os sebességet kell számolgatnia a szervernek. Ha nézzük, hogy 50-es pingje van egy játékosnak, vagyis 0,050 másodpercenként tudja küldeni az adatot, vagyis ennyi a létrejött elérések száma a szerver és a játékos gépe közt, akkor másodpercenként 20-szor tud a szerver frissíteni, ami azt jelenti, hogy 1,5-3 métereket ugrál a kocsi (persze csakis virtuálisan, szerencsére). Erre még rájön az elsímítás is, hogy ne teleportáló kocsikat lássunk, és talán ez az elsímítás miatt látod, hogy neki mennek dolgoknak, de valójában nem. Ha közel mész dolgokhoz és neked is magas a pinged, akkor mások is úgy láthatják, hogy neki mész dolgoknak, esetleg alrébb tolod őket.
    Átbújni alattuk erősebb és alacsonyabb kocsikkal lehet, nekem Panamával, Morelloval sikerült, de Corvette-el is megldható szerintem. Kell hozzá egy nagyobb sebesség és a kamion hátulját, az utánfutó elejét kell megcélozni.
    Remélem tudtam válaszolni a kérdésedre.

(#15107) csaba0223: Én ijedtemen összecsuktam a laptopot, beraktam az ágy alá, lekapcsoltam a lámpát, bebújtam a sarokba és egyik szemem sírt, a másik meg haj. XD

Új hozzászólás Aktív témák