Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvez
tag
Az életben a téli és nyári vezetés között nincs akkora különbség, mint ebben a szarban minden nap, egyik nap saját rekordokat megyek, másik nap irányíthatatlan az egész
mintha a kocsik súlya is változna, hol tele van rakva cementes zsákkal, hol meg minen plussz súlyt ledobva egy kavicson is elszáll
én csak játszani akartam, jobb "élő" emberek ellen nyomulni, mint gép ellen. eszembe nem jut, hogy én bármilyen ligában vagy eventen elinduljak. minek?
azoknak akiknek meg semmi gond nem jön elő, nem értem miért nem, nálam meg mi a f@szért szarakodik?kissé felidegesített ma.....elméletileg kikapcsolódni veszem elő.....
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- SSD kibeszélő
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest