Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
hali, csinálj vmit, mert megint engem vettek célba!
azért az már kicsit sok, hogy egész TA verseny alatt szabálytalanul püföltek engem, volt külső szemlélő is aki figyelte, ahogy versenyzem és egyetért az álláspontommal. a célba érés után beírtam, hogy "dammit", aztán én kapok ban-t meg warn-t, mert ezt vki jelentette. ennyi erővel ha elmentem a replayt, akkor a fél bagázs kaphatott volna legalább egy hét bant a vezetési stílusuk miatt. nézz utána kérlek, mert ez már felháborító. nem tudnak vezetni, lökdösődnek, csalnak, leszorítanak, aztán mondok egy picit csúnyát, akkor egyből mennek jelentgetni. direkt kiprovokálják.btw a dammit azt jelenti, hogy "a kutyafáját".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Blu-ray lejátszók
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- No Rest for the Wicked
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest