Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ervin33
tag
válasz proof88 #9650 üzenetére
nyugodtam rakd be nekem ezek vannak fent : ctdp-2005/2006 mmg2007/rft2009/ fsone2008 meg még 2 másik mod amit 2010 nek irtak azt közben 2009 es autok csak a csapatok 2010 meg a piloták.
ami tönkre tette az vmi gagyi mod volt. de amugy az rfactornál meg nem lehet tudni mert volt olyan hogy singapurban mikor gyakoroltam a szeron kidobot és utt meg valami fájl hibát irt és csak ugymagátol ugy hogy csak az fsone mod volt fent.
[ Szerkesztve ]
-
HorCsa
csendes tag
válasz proof88 #9636 üzenetére
Először is: Sziasztok, mivel most írok ide először.
A 2.0+ -s rFactor Hotlaps tud ilyet (régi nevén rFactorTop100). Lehet az ilyen események érzékenységét is állítani, hogy melyiket logolja, és melyiket dobja el.
Annyi ugye, hogy ezt a szerverre fel kell rakni. De cserébe több statot tudsz kirakni weblapra mint a régi rTop100-al, számolja pilótánként az össz. megtett kört egy pályán, tudja számolni a liga pontokat. A hotlaps táblázaton felül van benne liveview, meg még egy pár újdonság.
innen le tudod tölteni.[ Szerkesztve ]
''Az a legszebb érzés az életben, ha valakinek szüksége van ránk.'' http://www.vcrc.hu , http://www.kiccsillag.hu
-
Iron Funeral
őstag
válasz proof88 #9632 üzenetére
Az LMT egyébként tényleg jó csak sok idő kel megszokni a fékezést mivel nincs ABS, és a kigyorsítás sem ugyanaz, mintha erősebbek lennének a kocsik, legalábbis jóval könnyebb nagy végsebességet elérni velük mint FSONE-ban
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
-
Farkas23
aktív tag
válasz proof88 #9626 üzenetére
Nemaj Proof, nem mindig jöhet össze minden.
Amugy balesetekné az érkező pilóta, ha nem is lassit, de legalább vegye el a gázt. Ahogy Ace is elment Siralo mellett, hát eléggé veszélyes volt! De nem egy ilyen esetet láttam már!
Nem egy ilyen esetet láttam már! Figyeljün oda a balesetekre, és vegyük el a gázt, aikor elmegy a roncsok mellett!
Amugy én is támogatom a SC-t -
Dyno
veterán
válasz proof88 #9612 üzenetére
Lehet, hogy lesz lehetőség a szezon felét kifizetni csak, pl 1500 ft-ot, de akkor 3 hónapon belül a maradékot is utalni kell! Az előre fizetésnek 3 oka van:
Ezt támogatnám, mert elképzelhető hogy a jövőben elköltözünk vidékre és nem tudom hogy mennyi ideig leszek internet nélkül.
Többi rendben van még arra a bizonyos tesztre lennék kiváncsi bővebben?Tanulni kell rá? -
Iron Funeral
őstag
válasz proof88 #9534 üzenetére
Nem tudom igazság szerint a sufnituning modok közül az RFT volt a legjobb, WCP meg ilyenek felejtősek szerintem, alapvetően ők is csak az RFT-t másolják. CTDP nagyon jó modokat csinál, és elvileg hamarosan lesz nekik '94-es modjuk, az mondjuk más kérdés hogy milyen szezonnal akar menni a liga Esetleg MMG is játszhat de nem figyeltem őket régóta, azt sem tudom pl., hogy elkészültek-e a 2008-as modjukkal
-
JColee
őstag
válasz proof88 #9537 üzenetére
látatlanban csak annyit mondok az áttételekhez, hogy pl FSone08-ban általában mindig az volt, hogy ha 6.-ból 7.-be váltottam, akkor ilyen 16 ezerről indult a fordulat
Mert úgy állítottad be. Én csak annyit mondtam, hogy nagyon kicsi tartományon lehet áttételeket állítani (csökkenteni szinte nem lehet, lassú pályákon szar, folyamatosan váltogatni kell, és 7es fokozatot nem lehet kihasználni). Én ennyit mondtam, a többit nem tudom minek írtad.
Egyébként ha jól emlékszem, akkor viszont lehet állítani motorféket, ami nagyon hiányzott idén.[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
válasz proof88 #9530 üzenetére
Ja jó, akkor majd kezdés előtt 1 héttel megjelenik az Fsone és akkor addig mindenki napozzon... Talán vmit addig kéne megbeszélni h mivel menyünk, mert ez h jaj még a mod se biztos, ez kb még augusztusra se lesz biztos. Én csak mondtam, h az RFT-ben h van.
De akkor ok. Mindenki vár, míg kijön az FSone, h boldog légy[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
válasz proof88 #9528 üzenetére
RFT-ben 115l-t ir, mert megnéztem. Na akkor szted megéri leveni normálra? Így legalább okvetlen kötelező, mivel kifogy az üzemanyag. Majd ha 1x lesz kedvem leviszek 29 kört megnézem melbourne-ba, h hányszor kell kiállni, csak egyedül nem sok kedvem van, ha esetleg vannak jelentkezők, akik szivesen megnéznék velem, őket bármikor szívesen látom! Pl ma is! Csak akkor irjatok!
-
Farkas23
aktív tag
válasz proof88 #9489 üzenetére
Hát nemtom... én nem ilyen hajjal ismertelek meg, ez vmi más pofa lehet akkor!
És ne piszkáld a szexy ingemet Inkább foglalkozz a tiéddel, meg azzal a borzalmas hajaddal! Sztem gyorsan változtasd meg, mer így még a kutya se áll meg melletted, max csak annyira, hogy lábon pisiljen! -
Farkas23
aktív tag
válasz proof88 #9485 üzenetére
Jaj te... mondtam már h pihenj le, ennyi elég lesz mára! Menyél fuss egy kört a szakadó esőbe, ha nem vagy fáradt, ha meg igen, akkor gyorsan vesd bele magad az ágyba, aztán már megy is az alvás! Aztán megbeszéljük, mi még ezt az indulás!
Inkább arról beszélj, hogy mi ez a röhejes pofa? Inkább cserélnéd vissza, árt az egészségedre! De legjobban az enyémre, mer vmi iszonyat!
[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
válasz proof88 #9481 üzenetére
Na menyél gyorsan aludni !!! Tehetek róla h ez a fránya billentyü aszta beirni? Aztán nem tök mind1? Értetted az a lényeg!
Ok majd ha lesz kedvem kicserélem! Te meg tényleg mehetnél aludni, csak ellenem vagy végig! Tudod mit? Hozzád se szólok ma már! Menyél táncoljál, első lettél!! Énekelj vmit, v nem tom! Csak kicsit pihenj te is
Köszi Szívem!![ Szerkesztve ]
-
ervin33
tag
válasz proof88 #9448 üzenetére
szerintem elöször legyen modunk amivel majd megyünk,ahogy van mod meg a többi dolog is meg van ut ráérnek filozofálni azok a piloták akik uj csapatba akarnak menni.
meg persze meg kell az összes olyan pilotát keresni aki kevésbé aktiv,hogy mi a terve a jövöben,tud-e rendszeresen jönni és versenyezni vagy csak teszt pilota lenne. mert bizti van aki szivesen jönne sürübben is nem csak hébe hoban
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz proof88 #9434 üzenetére
Szerintem nem jó a VB-helyezés alapján dönteni, hiszen nem mindenki volt itt a kezdetekkor, meg elég sokan nem tudtak indulni xy okok miatt bizonyos versenyeken
Legkorrektebb az lenne, ha közös megegyezéssel ülne mindenki oda ahovaWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
válasz proof88 #9376 üzenetére
Nekem megérzésem szerint RFT2010 lesz a legjobb mod amikor elkezdjük a köv. szezont. A 2008-as nem nagyon tetszett, de ha sokat nem változtat a 2009-en akkor szerintem igen jó mod lesz, folyamatos frissítésekkel stb. FSONE09 nem tudom mikorra jön, azt mondják, hogy a mod készen van és csak a különböző kocsiverziókon dolgoznak
Mindenesetre a 2010-es szezon több szempontból is jobb, elsődlegesen a 24 kocsiért (és a #3a-s számú miatt MUHAHAHAHA )Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
ervin33
tag
válasz proof88 #9376 üzenetére
szerintem ha szeptemberben kezdünk addigra kint lesz böven az rft 2010. én arra tenném a voksom
bizti jo lesz az fsone 2009 ha egyszer elkészül,de szerintem jobb lenne az aktuális modal menni ha van rá lehetöség.
julius ra igérte sompir az rft 2010 et és elég jol halad vele szoval ha kicsit csuszik is augusztus közepére bizti itt lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
válasz proof88 #9337 üzenetére
Jaja Kiváncsi leszek, milyen lesz
Ha gondoljátok, és leszünk anyian, akkor előtte lenyomhatunk egy gyakorló futamot!
De akkor jelezzétek, hogy jöttök!
Gyakorlófutam:
Időmérő: 17:40-től
Rajtgyak.: 18:00-tól 18:15-ig
Futam: 18:20-tól.
Remélem sokan leszünk ezen is Ráadásul, aki kiesett a vasárnapi gyakorlón, azok pláne jöjjenek!! -
Frenky89
addikt
-
JColee
őstag
válasz proof88 #9296 üzenetére
nem tudom én eléggé érzem a különbséget tc-k között (vagy közepesen megyek, vagy off)
hogy lehet jobb lábbal fékezni????nézd meg az én utolsó pár körömet itt brazilban, hátsó gumik elfogynak, alig bírok kanyarodni a középső szektorban (fékerő egyensúlyt állítva javul kicsit a helyzet)
-
nagyúr
-
Iron Funeral
őstag
válasz proof88 #9207 üzenetére
Mint említettem, csak viccnek szántam, persze ha már így megosztottad akkor nem vetem meg legalább átnézni (igaz majd csak hétvégén amikor hazaértem).
(#9215) JColee: én 17-20 között értékeket szoktam használni
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz proof88 #9063 üzenetére
ha az előző nem működne, próbáld meg ezzel!
GameData\Locations\F12009 mappába kell rakni amúgy... -
Farkas23
aktív tag
válasz proof88 #9054 üzenetére
Az az utso kanyar nagyon komoly volt együtt vettük be nagyon tetszett, csak kár h megcsuszott a segge a kigyirsitásnál kicsit
A kocc meg érdekes volt sztem te naon lefékeztél 200 alá, esélyem se lett volna h elkerüljelek De mind1 Nem gáz, utso kör volt! Verseny baleset! -
Speedg
csendes tag
válasz proof88 #8996 üzenetére
Na ilyen választ még nem olvastam Proof mestertől de biztos megvan az oka hogy miért írta ezt
Farkas23 mielőbbi gyógyulást kívánok,nekem is nagyon fájt a derekam a múltheti gyak futamon alig tudtam ülni de, "derekasan" helyt álltam egy darabig Próbáld meg hátha a nagy "G" erők rendbe teszik a hátadatNem vagyok ász,de benne vagyok a pakliban
-
JColee
őstag
válasz proof88 #8963 üzenetére
felnyomtak pár plakátot a táblára
csak azt sajnálom, hogy nem fizikán jöttek be, kíváncsi lettem volna orosz reakciójára
//túl sok lett volna a jóból
szegény barbarics nem tudott hirtelen mit szólni
aszongyák listán, hogy Big daddy laci meg sámson is ott voltSzabesz akkor gyere kedden 10re az E1ahoz, és emglátod, hogy egy előadó nőci hogy próbálja elhajtani oroszt
[ Szerkesztve ]
-
drachos
tag
-
drachos
tag
válasz proof88 #8956 üzenetére
Logitech DFGT a kormány, és ha középen van, ilyen nagyon gyenge FFB hatás kezdi jobbra-balra rángatni a kormányt, de igazából nem is ránt rajta, csak olyasmi érzés, mintha a motor pörögne jobbra-balra állandóan, ameddig nem ütközik "ellenállásba". A vezetésre gyakorlatilag semmi hatása nincs, csak egy pici "kotyogó" érzés, de azért ez frusztráló egy idő után.
Amúgy tényleg fejlettebb a fizika, mert rosszabbul megy sokkal Állandóan lecsúszok az ideális ívről, ideges a segge, akármit állítgatok (bár a beállítások nem az erősségem, ha már itt tartunk, egy linket a 2009-es pályákhoz való alap setup-hoz megköszönnék, én keresgéltem, kisebb nagyobb sikerrel, a Barcelona-ihoz találtam, úgy is azon megyek most, hisz a futam is ott lesz ) és persze emiatt sokkal többször látogatom meg a bukóteret vagy csak pörgök meg, mint általában.
Egyenlőre nekem a 95%-os AI kihívást jelent, úgy, hogy az előbb említett setup-ot módosítottam picit. (Azelőtt 85-90% volt a szint) Időt inkább nem is mondok[ Szerkesztve ]
-
drachos
tag
válasz proof88 #8954 üzenetére
Köszönöm szépen
Még egy dolog eszembe jutott Beraktam a RealFeelPlugin-t, de egyenesben, mikor középen van a kormány, vagy esetleg nagyon picit középtől jobbra-balra, akkor kotyog. Pedig megcsináltam, amit itt a PH!-s cikkben olvastam, 105-108% az FFB és ki van kapcsolva a középre húzás (játékban -20 vagy -25 % az FFB). A plugin nélkül nem volt ilyen gond. Sajna már szétszereltem kormányt, így meg nem tudom pontosan megnézni az értékeket logitech driverben, de az itteni cikk alapján állítottam be.
Elég zavaró, ha így megy tovább, inkább kiszedem, az eredeti FFB hatásban csak az zavart, hogy relatíve nagy ellenerő volt kanyarodásnál.Egyébként eddig az F1 Challenge 99-02 -őt használtam, de nem indult el win7-en
Ez az rfactor elég más, még nem döntöttem el, hogy jobb e vagy rosszabb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GTA VI
- CPU léghűtés kibeszélő
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! + Ajándék AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest