Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
drachos
üzenetére
itt vannak setupok, Car-nál jelöld be h FSone 2008 vagy amelyik moddal játszol és akkor azokhoz ad setupot, de pálya szerint is szűrhetsz... vannak érdekes setupok, nem mindenki tud más setupjával menni.
talán 1x találtam itt olyat setupot ami hozzám is jó volt és tudtam profitálni belőle... érdekes h azon a pályán egy másik emberne ka setupját is próbáltam és az is bejött nekem ... többi pályánál sosem tetszik a más setupja.szerk.: kormányhoz link - legutolsó bekezdést próbáld ki, tehát azt az értéket módosítsd a fájlban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest