Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz Dyno #9614 üzenetére

Nem kell rá tanulni, elég egyszer elolvasni figyelmesen a szabályzatot, utána szépen meg lehet válaszolni a kérdéseket. :) Csak az olyan kellemetlen szituációkat szeretnénk elkerülni, mint amikor felvezető körön két autó összeütközik, és boxkiállást igénylő sérülést szenved az egyik, majd feláll a rajtrácsra, mintha nem lenne veszélyes a többi autóra. :N Közben restartot követel. ;] És amíg letessékeljük a pályáról, már mindenkinek állóra fagy a gumija és szétsül a motorja. Kitalált sztori.
    Neked amúgy sem lesz olyan nehéz, hiszen versenyzőnk voltál, igaz azóta változott a szabályzat, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy a teszt kérdésekre helyesen válaszolni csak annak jelent majd gondot, aki rá sem bagózott a szabályzatra. ;]

JColee: az nem baj, ha valaki a szabályzatból keresi ki a válaszokat a tesztre, az már azt jelenti, hogy olvassa a szabályzatot. És akkor kb a fejében is marad. Például kérdés: fel lehet-e állni a rajtrácsra, ha boxolást igénylő sérülést szenvedett az autó a felvezető kör alatt? Ha megtalálja a választ a szabályzatban erre, hogy nem, nem szabad felállni a rajtrácsra, boxba kell menni, akkor legalább elolvasta és tudja, hogy ez van.

Frenky: hogy kell lezárni a szezont? Ok tudom a pontokat még nem írtam ki, de ma már átnéztük Farkassal a replay-eket, szóval hamarosan kikerülnek a pontok is meg a büntik is! De csak holnap délelőtt, mert én már megyek aludni ... :o

[ Szerkesztve ]

• Frenky89

addikt

válasz Dyno #9614 üzenetére

Tanulni...? Áhh, csak a nyár folyamán 1000 oldalasra bővülő szabályzatot kell bevágni. ;]

Új hozzászólás Aktív témák