Új hozzászólás Aktív témák
-
HorCsa
csendes tag
Nem akarok beleszólni, de azt hiszem a közvetítésen is megemlítettem, hogy dícséretes, hogy figyelted a tükröt ezzel megelőzve egy balesetet.
Mindezek ellenére szerintem itt nem JColee volt aki a hibát elkövette, hanem te. Kicsit kisodródtál az ívről, ezért egyértelmű, hogy aki mögötted van előzni fog. Ráadásul ugye a box az út jobb oldalán van, te pedig a bal oldalra sodródsz. Innentől (mivel az F1 autón nincs indexlámpa) aki mögötted van nem tudja, hogy boxba akarsz menni. Szerintem aki boxolni akar, és vannak mögötte, annak egyértelműen a box bejárat felé kell helyezkednie (azaz a te eseteben most szűken kellett volna kijönni a jobbosból, nem kisodródva).
Szerintem ennek most ez volt a helyes megoldása amit tettél. Lelassítottál, hogy be tudj menni a boxba, hiszen eleve a normál kanyar ívhez képest is elrontottad (szerintem ha nem sodródsz le az ívről, simán benne van még, hogy berántod a boxba anélkül, hogy JColee és a te autód épsége veszélyben lett volna).
De ez csak az én véleményem . Tényleg semmi közöm hozzá
... nem is tudom akkor mit p.fázok beleProof: "kedves" "drága" Proof. Az ha valakiről álmodsz, az a te fejedben van benne, nem az tehet róla akiről álmodsz. Ez abból is látszik, hogy már a hsz-edbe akkor is leírod a nevem, amikor másét kellene . Szerintem sok volt a lencse+bab egyszerre vacsorára, és szimplán rosszat álmodtál. Tudom szörnyű, hogy kikosaraztalak már ezerszer, de ezt el kell fogadnod. Ha mégsem sikerülne feldolgozni, akkor javaslok egy pszihómókust a feladat megoldására.
[ Szerkesztve ]
''Az a legszebb érzés az életben, ha valakinek szüksége van ránk.'' http://www.vcrc.hu , http://www.kiccsillag.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Playstation 1 olvasófej
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- Samsung 980 Pro 2TB + Heatsink - Új, bontatlan, 5 év garancia
- GAINWARD GeForce RTX 4070 SUPER Ghost 12GB GDDR6X ~ 2 év garancia
- Geforce 2 MX400 / púpos kondik, szoruló ventilátor / képet ad
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest