Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HThomas: Outcast
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Memphis
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Én nem értek a programozáshoz, de lenne egy kérdésem tapasztalt emberektől.
Ha szeretnék egy tök egyszerű programot ami adatokat kezel bizonyos szempontok szerint mennyi lenne megcsináltatni? vagy tudtok ilyen szoftvert? mert több topicban próbáltam segítséget kérni, de nem nagyon kaptam választ.
Kicsit konkrétabban amire szükségem van.
Laci autót akar venni (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
2 milliót szán rá (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
4-7 éves közötti kocsit (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
csak német kocsi (ezt az igényt tudjam rögzíteni)illetve tudjak a mezők értékeire úgy rákeresni, hogy mondjuk bejön nekem egy 5 éves opel, és én leülök a géphez, hogy van egy 5 éves opelem ami 1,5 millióba kerül, akkor a program dobja fel nekem Lacit.
A kocsi meg a többi adatot most találtam ki. a lényeg, hogy legyenek mezők amikbe tudok értékeket megadni és tudok szűrni.
Ez mennyibe kerülhet? vagy tudtok ilyet? csak nem lehet egy gyakorlott programozónak olyan nagy dolog. vagy igen?

Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Asztali PC félkonfig i5-8400 16 GB DDR4 512 GB NVME SSD
- Samsung Galaxy S25 FE / S25 / S25+ / S25 Ultra / Z Flip7 / Z Fold7 / A56 / A36 új BONTATLAN
- Next level racing gt track playstation edition
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs