Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Memphis
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Én nem értek a programozáshoz, de lenne egy kérdésem tapasztalt emberektől.
Ha szeretnék egy tök egyszerű programot ami adatokat kezel bizonyos szempontok szerint mennyi lenne megcsináltatni? vagy tudtok ilyen szoftvert? mert több topicban próbáltam segítséget kérni, de nem nagyon kaptam választ.
Kicsit konkrétabban amire szükségem van.
Laci autót akar venni (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
2 milliót szán rá (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
4-7 éves közötti kocsit (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
csak német kocsi (ezt az igényt tudjam rögzíteni)illetve tudjak a mezők értékeire úgy rákeresni, hogy mondjuk bejön nekem egy 5 éves opel, és én leülök a géphez, hogy van egy 5 éves opelem ami 1,5 millióba kerül, akkor a program dobja fel nekem Lacit.
A kocsi meg a többi adatot most találtam ki. a lényeg, hogy legyenek mezők amikbe tudok értékeket megadni és tudok szűrni.
Ez mennyibe kerülhet? vagy tudtok ilyet? csak nem lehet egy gyakorlott programozónak olyan nagy dolog. vagy igen?

Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest