- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DiabloCorsa #6540 üzenetére
"Mivel nem vagyok tanult programozó, csupán saját kíváncsiság és szorgalom útján tanulom, nem szégyenlem hogy ez nekem magas."
A legtöbb esetben az egyetemen sem TANÍTANAK meg programozni, a topicban a legtöbb ember szerintem szintén nem "tanított" programozó, autodidakta módon, önszorgalomból tanult meg programozni (én pl. őszintén szólva elsőben a C programozós előadások többségére vagy nem jártam be, vagy képtelen voltam figyelni, mert olyan elképesztő unalmas volt a csávó nálunk), nem ültek mellette, és segítettek neki pötyögni a kódot... elővettek könyveket, e-bookokat, kész kódokat, mintákat, tutorialokat, stb., és elkezdték értelmezni...aztán kipróbálták a gyakorlatban is, hogy nekik összejön-e. Tehát nem úgy kell hozzáállni, hogy hát az itt lévő embereknek "könnyű", hiszen őket tanították. Hidd el, általában az egyetemen nem mész át a programozás tárgyból úgy, hogy végighallgatod az előadásokat, aztán látsz pár kódot. Le kell ülni a s×ggedre, és elkezdeni kódolni a gyakorlatban is, fel kell fogni, hogy mit csinál az ember.Másodikra: várj, most nem azt mondtad, hogy valamennyire megy a PHP? Csak mert akkor elkezdhetnéd, aztán segítünk továbbmenni.
Szerintem tök mindegy, elölről vagy hátulról mész-e neki, de szerintem csak szívatod magad, ha hátulról kezded, igazából nem látom több értelmét, mint sorban haladni. úgy, hogy az adott nyelv nevét megkeresed a szövegben, végül is hasonlóan ahhoz, ahogy a korábbi feladatodnál meg a <title> és </title> részeket kerested, csak itt most konkrét teljes szavakat keresel, mint például az Український. Ha az megvan, onnantól pl. az ukrán szöveg következik, eszerint már szétbonthatod minden nyelvnél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Árháborút indít a DeepSeek az AI-szektorban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gamescom 2025: Tandem OLED monitorok az ASUS-tól
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium
- DELL PowerEdge R430 rack szerver - E5-2643v4 (6 mag / 12 szál, 3,4/3,7GHz), 64GB RAM, 95 000,-
- Topping DX5 (no lite)
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám a sajátját!
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest