Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DiabloCorsa
üzenetére
"Mivel nem vagyok tanult programozó, csupán saját kíváncsiság és szorgalom útján tanulom, nem szégyenlem hogy ez nekem magas."
A legtöbb esetben az egyetemen sem TANÍTANAK meg programozni, a topicban a legtöbb ember szerintem szintén nem "tanított" programozó, autodidakta módon, önszorgalomból tanult meg programozni (én pl. őszintén szólva elsőben a C programozós előadások többségére vagy nem jártam be, vagy képtelen voltam figyelni, mert olyan elképesztő unalmas volt a csávó nálunk), nem ültek mellette, és segítettek neki pötyögni a kódot... elővettek könyveket, e-bookokat, kész kódokat, mintákat, tutorialokat, stb., és elkezdték értelmezni...aztán kipróbálták a gyakorlatban is, hogy nekik összejön-e. Tehát nem úgy kell hozzáállni, hogy hát az itt lévő embereknek "könnyű", hiszen őket tanították. Hidd el, általában az egyetemen nem mész át a programozás tárgyból úgy, hogy végighallgatod az előadásokat, aztán látsz pár kódot. Le kell ülni a s×ggedre, és elkezdeni kódolni a gyakorlatban is, fel kell fogni, hogy mit csinál az ember.Másodikra: várj, most nem azt mondtad, hogy valamennyire megy a PHP? Csak mert akkor elkezdhetnéd, aztán segítünk továbbmenni.
Szerintem tök mindegy, elölről vagy hátulról mész-e neki, de szerintem csak szívatod magad, ha hátulról kezded, igazából nem látom több értelmét, mint sorban haladni. úgy, hogy az adott nyelv nevét megkeresed a szövegben, végül is hasonlóan ahhoz, ahogy a korábbi feladatodnál meg a <title> és </title> részeket kerested, csak itt most konkrét teljes szavakat keresel, mint például az Український. Ha az megvan, onnantól pl. az ukrán szöveg következik, eszerint már szétbonthatod minden nyelvnél...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen videókártyát?
- Béta iOS-t használók topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest