Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gercsa
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Jó 8 éve nem láttam egy két html forráson kívül semmi forráskódot, előtte programozónak tanultam először szakközépben majd 3 évig egyetemi szinten, aztán úgy alakult hogy teljesen más területekre vetett az élet.
Mondanom sem kell, hogy gyakorlatilag mindent elfelejtettem.
A programozói logika az megmaradt, most is tudom nagyjából milyen lépések sora vezet egy egy probléma megoldásához, de hogy az egyes dolgok hogyan vannak implementálva a programnyelvekben, az már teljesen kiesett.Viszont most szeretnék tanulni, mert szívesen dolgoznék programozóként, de nem találok semmi normálisnak tűnő dolgot.
Beiratkoznék valami tanfolyamra, de ECDL meg társai hidegen hagynak.
Nekem nem kell elmagyarázni, hogy pl. mi az a rekurzív függvény, konkrét és használható tudást akarok szerezni.
Részben mert ami volt, azt elfelejtettem, másrészt meg már akkor sem piacképes dolgokat oktattak az egyetemen, mikor én oda jártam.Tudtok valami értelmes oktatási/tanfolyam lehetőségről?
Ti milyen területet ajánlanátok? (pl. Web, adatbázis)Vagy egyszerűen menjek el a könyvtárba hozzak ki könyveket és kezdjek el bindzsizni itthon a gépen?
Lehet egyáltalán munkát kapni programozóként felsőfokú végzettség nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest