- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
MacCaine
őstag
-
doc
nagyúr
az utolso kerdesedre a valasz (akar csak a sajat peldambol kiindulva is) hatarozott igen
viszont a papirt tudnod kell kompenzalni - vagy megfelelo szintu gyakorlati tapasztalattal, vagy a lenyegesebb kisebb fizetesselazt meg neked kell eldontened, hogy milyen terulet erdekel, ez nem ugy mukodik hogy 'hu, ma nagyon megy az ABAP, azt toljad mer' az jo!'. mert igaz ugyan hogy az ABAP programozokat igen szepen meg szoktak fizetni, de ha utalod csinalni, mert nem testhez allo, akkor felesleges. inkabb olyan teruletet valassz, amit szivesen csinalnal
en nem jartam semmilyen tanfolyamra (bar gimnaziumban info tagozatos voltam, meg elkezdtem a fosulit, amit aztan nem fejeztem be), a tudasom nagy reszet konyvekbol, netrol, meg persze sokeves hobbifejlesztessel szereztem. nehezebb es lassabb ut, mint pl. vegigjarni egy jo egyetemet, de kozel sem lehetetlen
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest