Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gercsa

senior tag

válasz amargo #5743 üzenetére

Én is OKJ-ben gondolkodok elsősorban, de konkrétan melyik iskolánál lenne érdemes?

Mert hirdetés az sok van, de nem akarok időt pazarolni olyan helyekre, ahol "csak" papírt adnak.

Vagy nincs lényeges különbség a képzési helyek közt?

Ja és elsősorban Debrecen vagy környékén érdekelne, ezt kifelejtettem.

• Gercsa

senior tag

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni tőletek.

Jó 8 éve nem láttam egy két html forráson kívül semmi forráskódot, előtte programozónak tanultam először szakközépben majd 3 évig egyetemi szinten, aztán úgy alakult hogy teljesen más területekre vetett az élet.

Mondanom sem kell, hogy gyakorlatilag mindent elfelejtettem.
    A programozói logika az megmaradt, most is tudom nagyjából milyen lépések sora vezet egy egy probléma megoldásához, de hogy az egyes dolgok hogyan vannak implementálva a programnyelvekben, az már teljesen kiesett.

Viszont most szeretnék tanulni, mert szívesen dolgoznék programozóként, de nem találok semmi normálisnak tűnő dolgot.

Beiratkoznék valami tanfolyamra, de ECDL meg társai hidegen hagynak.

Nekem nem kell elmagyarázni, hogy pl. mi az a rekurzív függvény, konkrét és használható tudást akarok szerezni.
    Részben mert ami volt, azt elfelejtettem, másrészt meg már akkor sem piacképes dolgokat oktattak az egyetemen, mikor én oda jártam.

Tudtok valami értelmes oktatási/tanfolyam lehetőségről?
    Ti milyen területet ajánlanátok? (pl. Web, adatbázis)

Vagy egyszerűen menjek el a könyvtárba hozzak ki könyveket és kezdjek el bindzsizni itthon a gépen?

Lehet egyáltalán munkát kapni programozóként felsőfokú végzettség nélkül?

Új hozzászólás Aktív témák