- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jester01 #3680 üzenetére
Hali!
Na erre speciel nem gondoltam...
De igazad lehet a dologban, viszont akkor legalább közép-szintű programozónak kell lenni, hogy ezt megértse. Delphiben(meg más alkalmazásoknál is) lehet támaszkodni az adott OS adta Process vezérlésekhez. Le lehet kezelni az éppen futó alkalmazásokat ill. azok különbözö tulajdonságait, puffereit(és kismillió) függvényeit...
Csak azt hiszem ezt ha valaki ide beteszi, akkor az túlórázni fog rendesen, mert ha a forrást fel is akarja normálisan kommentezni, az be fogja teríteni az egész topicot...
Hajrá!Fire.
UI: Amúgy mivel foglalkozol, amikor nem segítesz másoknak itt a PH-n? Esetleg főállásban programozol, vagy csak hobbi?
Amúgy megsasoltam a linket, hát igen, van hasonlóság, úgy értem az ottani procedurák emlékeztetnek a hagyományos rendszerszintű megoldásokra, csak épp pl WAITTOEXIT() az ott rendelkezésre áll(meg sok más is), amit Delphiben neked kell megírni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest