- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
DarkByte #3420 üzenetére
neked szántam a reply-t
az adatbázisos témák nem szárazak, a több dimenziós adatmodellek nagyon érdekesek, annyire még senm nehéz megemészteni őket, és nem utolsó sorban nagyon aktuálisak! nagyon-nagyon
akik komoly adatbázisokat használnak, csak ebben tárolják az adatot, mivel lényegében a méret már nem lényeg, az elsődleges szempont ahogy az inteligens adattárházak téma is takarná, hogy könnyű legyen rajta lekéréseket csinálni (bár ez lehet csak nekem triviális, de én tanultam róla). Ebbe a kettőbe főként ORACLE kellene aminek akkora a referencia könyve, hogy szerintem ki se merték adni! nem vicc, pár 10.000 oldal környéki.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Energiaital topic
- Gitáros topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest