- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Vision #20319 üzenetére
"Arról nem beszélve, hogy tipikusan kész komponenseket reciklálnak."
Mintha backenden nem ugyanez lenne.Tok mindegy, van komplex feladat boven UI es Backend oldalon is. Aki viszont barmikor amikor nem muszaj ujrafeltalalja a kereket, az minden teruleten sulyos gond. Kiveve ha eppen tanul, de annak meg nem a munkahely a megfelelo terulete.
Algoritmust irni meg szerintem nagyon ritka mind backend, mint frontend oldalon. Felhasznalni mas altal megirt algoritmusokat: az nagyon gyakori. Bar en valoszinuleg az algoritmus iras alatt foleg az adatstrukturak implementalasat ertem. Az esetek 99.99%-aban a megfelelot kell kivalasztani a problemahoz es azt felhasznalni. Tehat nekem az, hogy egy Map, lista, etc. elemein csinalok valamit, vagy irok egy SQL query-t, az nem algoritmus iras, hanem algoritmus hasznalat. De lehet nem igy kene hasznalnom ezt a kifejezest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest