- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
A helyzet az, hogy nagyon szívesen újrakezdenék programozni, de kb 0 motivációm / ötletem van, hogyan és merre induljak el.
Back story: Van egy proginf diplomám, de mióta kijöttem egyetemről, egy betű kódot nem írtam, IT-ban dolgozok, de valahogy mindig úgy alakult, hogy sose kerültem kódolós közegbe, max egy excel makro erejéig.Ezen szeretnék változtatni, legalább, ha nem is egyből munkakeresés, de itthoni önszorgalom / unaloműzés és/vagy későbbi lehetőségek bővítése miatt.
Merre lehetne így elindulni?
Az egyetemi progos tárgyak mind mentek, volt minden féle, assembly, c, c++, c#, java, python, ada, haskell, php, js [...] de mindegyikből kb 1-1 félév, max 2 így egyikben sem merültünk el.
GIT-ből csak az alap parancsok, alap működés van meg, sose használtam komolyan.Olyan nyelvet/irányt szeretnék választani, ami viszonylag sokrétű, van piaca és nem túl specifikus. Gondolkodtam Go-ban, Rust-ban, mint újdonság, vagy a Pythonban jobban elmerülni az egyetemen tanultaknál, esetleg valamilyen webes nyelv (a szakdolgozatomat PHP-ben írtam (Laravellel)). Ti mit ajánlanátok, mivel merre hogyan lehetne elindulni? Valamint motivációt honnan lehet hozzá szerezni?

Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Apple Watch Se 2, Space Gray, 40mm, új állapotú, 90% akku
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest