- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
A helyzet az, hogy nagyon szívesen újrakezdenék programozni, de kb 0 motivációm / ötletem van, hogyan és merre induljak el.
Back story: Van egy proginf diplomám, de mióta kijöttem egyetemről, egy betű kódot nem írtam, IT-ban dolgozok, de valahogy mindig úgy alakult, hogy sose kerültem kódolós közegbe, max egy excel makro erejéig.Ezen szeretnék változtatni, legalább, ha nem is egyből munkakeresés, de itthoni önszorgalom / unaloműzés és/vagy későbbi lehetőségek bővítése miatt.
Merre lehetne így elindulni?
Az egyetemi progos tárgyak mind mentek, volt minden féle, assembly, c, c++, c#, java, python, ada, haskell, php, js [...] de mindegyikből kb 1-1 félév, max 2 így egyikben sem merültünk el.
GIT-ből csak az alap parancsok, alap működés van meg, sose használtam komolyan.Olyan nyelvet/irányt szeretnék választani, ami viszonylag sokrétű, van piaca és nem túl specifikus. Gondolkodtam Go-ban, Rust-ban, mint újdonság, vagy a Pythonban jobban elmerülni az egyetemen tanultaknál, esetleg valamilyen webes nyelv (a szakdolgozatomat PHP-ben írtam (Laravellel)). Ti mit ajánlanátok, mivel merre hogyan lehetne elindulni? Valamint motivációt honnan lehet hozzá szerezni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Update 08.19. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest