Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
A helyzet az, hogy nagyon szívesen újrakezdenék programozni, de kb 0 motivációm / ötletem van, hogyan és merre induljak el.
Back story: Van egy proginf diplomám, de mióta kijöttem egyetemről, egy betű kódot nem írtam, IT-ban dolgozok, de valahogy mindig úgy alakult, hogy sose kerültem kódolós közegbe, max egy excel makro erejéig.Ezen szeretnék változtatni, legalább, ha nem is egyből munkakeresés, de itthoni önszorgalom / unaloműzés és/vagy későbbi lehetőségek bővítése miatt.
Merre lehetne így elindulni?
Az egyetemi progos tárgyak mind mentek, volt minden féle, assembly, c, c++, c#, java, python, ada, haskell, php, js [...] de mindegyikből kb 1-1 félév, max 2 így egyikben sem merültünk el.
GIT-ből csak az alap parancsok, alap működés van meg, sose használtam komolyan.Olyan nyelvet/irányt szeretnék választani, ami viszonylag sokrétű, van piaca és nem túl specifikus. Gondolkodtam Go-ban, Rust-ban, mint újdonság, vagy a Pythonban jobban elmerülni az egyetemen tanultaknál, esetleg valamilyen webes nyelv (a szakdolgozatomat PHP-ben írtam (Laravellel)). Ti mit ajánlanátok, mivel merre hogyan lehetne elindulni? Valamint motivációt honnan lehet hozzá szerezni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Peugeot, Citroën topik
- Filmvilág
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest