- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Valóban keychaint használok (3 külön keychaint), de azok titkosított állományok, amikhez külön jelszó tartozik, és egyedül az én kezemben van mindegyik. Fegyveres támadás kellene hozzá, hogy azt ellopják, és csak én miattam az nem éri meg. És az a valódi védelem. Hogy nem éri meg.
Bármi központosított hitelesítésnek az a rákfenéje, hogy egyszer oda betörnek, mindent visznek el. Lehet, hogy a 95%-a teljesen jelentéktelen érték lesz, de 1%-ban lesznek 1-2k usd-s értékek. Egy nagyobb data vault esetében az az 1% milliárd usd-ket tehet ki. Csak idő kérdése, mikor dönt úgy egy terror szervezet, hogy na, akkor oda most ők betörnek.
Gondolkodtam a SIM swap támadáson, és úgy látom, hogy az egész egy fake. Ami esetet leír, az a mobil szolgáltató direkt hanyagságára épít, és mostanra szerintem nem reális probléma. Egyszer volt Budán kutyavásár.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Citroen C3 Picasso 1.4 Benzines, 2011, 156E valós km, sérülésmentes, vadiúj gumi garnitúra, KLÍMÁS!
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Gamer PC i7 32GB Rtx 3080
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest