Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs #18055 üzenetére
Köszönöm a választ! A file megnyitásakor is ezt írja ki(magyarul*):
"Az alkalmazás előző verziójával létrehozott adatbázis nem nyitható meg."Ez érthető és világos beszéd(ill. írás). Nálam azért került elő, mert egy win xp-n létrehozott vb6 projektet szeretnék újraírni(azt még nem döntöttem el, hogy Vb.net-ben, vagy C#-ban). Az említett file nem az én művem volt. Csak felhasználtam. De mind1. Leírtam az esetet, mert hátha más is belefut ebbe a problémába. És akkor már meg lesz a megoldás, ha ide téved.
* mi lenne, ha pl. az MS is lex@rná a magyar ügyfeleket(is, másik X népekkel egyetemben), és azt vallaná, amit ti: hogy az angol 1 felsőbbrendű nyelv. Aki számítógépet, okos telót, akármit akar használni, tanuljon meg angolul. Nem bajlódna pl. magyar win, vagy office verziókkal, semmivel. Főleg nem magyar helyesírást ellenőrző office alkalmazásokkal. Megtehetné, de mégsem teszi meg. Sőt! Inkább az felé megy, hogy ezeket a nyelveket is támogassa. Az én angol tudásom pl. kimerül abban, hogy az írott szöveget sacc/kb megértem. Ha mégsem, akkor meg fordítót használok. Pár hete/hónapja volt szó róla, hogy a google mennyire dicsekszik azzal, hogy milyen gyorsan produkál találatot a keresőjével. De pl. a google translate-nél van sokkal jobb/használhatóbb fordító is in'ggyyééé. Itt már meglátszik, hogy 1 emberke(vagy 1 csipet-csapat) nem érthet mindenhez(főleg nem profi módon).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fotók, videók mobillal
- SSD kibeszélő
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest