Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
George85
tag
A felhő szolgáltatás papíron jól néz ki, de gyakorlatban tényleg megbízhatatlan, sok vele a gond.
Az ár pedig túlzás, nincs rajta mit szépíteni. -
DithenS
senior tag
válasz
A Molyember
üzenetére
Nem baj, majd most Torrentezik mindenki újra, biztos jobban megéri a tetves kiadónak... Mikor értik meg az emberek, hogy ha sokat akarnak markolni, keveset fognak? Homokot sem lehet szorosan kézbe fogni, mert a fele egyből kifolyik...
Gamepass miatt legalább volt bevétele mindenkinek, írták sokan angol oldalakon, hogy akkor újra elkezdenek warezolni. Igazuk is van, pofátlanul sok pénzt kérnek ma egy játékért és a legtöbb 20 óra alatt kivihető... Annyiért kibérlek egy sportkocsit és maradandóbb emléket fogok kapni, mint a mai bugos unalmas túlárazott játékokbból.Majd most lesz rossz a kiadóknak igazán, de meg is érdemlik, csak hogy a gamepassba nem fogják visszavenni őket, mert az MS-nek sem lesz pénze, ha nincs előfizető.
-
A Molyember
tag
Szerintem ennek pont az is volt a celja, hogy minel tobben mondjak le. Regota sirankoznak a studiok, hogy nullahoz kozeli beveteluk van a Game Pass miatt. Ami nem jo a Microsoftnak sem. Igy most ket fronton lehet lehuzni az embereket, a “huseges” fanokat, akik maradnak, es a “tudatos” vasarlokat, akik megveszik teljes aron inkabb. A ket vilag legjobbja.
-
Gabriell3
csendes tag
Többnyire wot-ozok, néha 1-1 hónapra előfizettem mikor több volt a szabad időm. volt hogy úgy hagytam, mert még sem volt annyi, mint amire számítottam, de már befejezem a játékot...
Pc verzió gondolom azért fele annyi mint az ultimate, mert tudják hogy a játékaik hamar elérhetőek egyéb helyekről
Évi 180 euró a pc game pass, igaz ez manapság 2 AAA játékot fedez meg egy indiet, csak az a baj, hogy a MS nem csinál 1 évben 2 olyan játékot ami érdekelne. -
Minden azon múlik, hogy milyen játékokkal, mennyit játszik az ember.
A Stalker 2-t pl. látod meg kellett külön is venned, mert folyamatosan egy játékért hónapokon át már nem éri meg az előfizetés, főleg nem az új árán. Ha szereted néha végignyomni újra a korábbi kedvenceket, akkor megint problémás, hiszen nem birtoklod a licencet, mindig fizetned kell akármikor is játszanál, ha abban a hónapban csak pár órád van rá, akkor is.
Ha az ember dolgozik meg kisgyerek van pl., akkor már eleve lehet, hogy csak annyi szabadideje marad, hogy egy hosszabb open world játékkal (ami 100+ órás) játszik 2-3 hónapig. Annyi idő alatt az új előfizetési áron már kb. kifizetted a megjelenéskori árát egy új játéknak.
Kb. már csak akkor éri meg a GamePass szerintem, ha folyamatosan pörgeted day 1 az új megjelenéseket. -
tray86
tag
Nálam idén volt először, hogy befizettem PC-n teljes hónapot, rögtön egymás után kettőt. Új Doom, aztán Clair Obscure, aztán Stalker2 (abba kb 20 órát, utána megvettem Steamen akcióban, mert éreztem, hogy abba több fog belemenni, 100 óra felett vagyok már).
Akció nélkül az Obscure 50 EUR, a doom 80, a stalker2 60 EUR, hát ez jelenleg 74.000 Ft körül van. Ez 3 hónap (1 game per hónap) pc gamepassban az új árával 17.970 Ft, én ezt a leírt felhasználással tovabbra se érzem rossz dealnek. Úgy nyílván rossz üzlet, ha nem használja vki, csak fizeti, de ez az összes előfizus dologra igaz. -
deadwing
addikt
Nekem még nem vonták le az új árat, sőt... a régit sem. Lehet holnap fogok meglepődni. De ha emelnek, lemondom a francba. Csak a cod amivel játszottam eddig, de azzal meg tele a hócipőm mert egyre pofátlanabb szívatásokat érzek a multiban... szándékosan nem írom le azt a 4 betűs szót, mert nem akarok flame-t.

-
HELLAFLUSH
őstag
Ennek az lesz az eredménye, hogy egyre jobban visszataszítják az embereket warezolni.
Ha majd lecseng ez a konzol generáció valószínűleg én is váltok majd PC-re, apránként majd összedobok valami gépet aztán jólvan, de már nem a videójáték lesz a fő szempont, főleg ha továbbra is ilyen hitvány minőségű játékok készülnek majd akkor inkább maradok a retro játékoknál. -
lordEVO
tag
Szerintem ugy van ezzel a MS, hogy ezzel a lepessel egy olyan sweet spot alakul ki ahol sok jatekos mar belekenyszerul a jatekvasarlasba, mert ez a gamepass miatt nagyon leesett. Peldaul nezzunk engem. Miert vennem meg a legujabb Doom-t amikor elofizetek cdkeysrol egy honap GP-re es kijatszom a jatekot $10-ert. Viszont mostmar hogy $30 lesz inkabb megveszem a jatekot jelenlegi market aran es kesobb is tobbszor kijatszhatom. Viszont aki nagyon sokat jatszik annak pedig meg mindig megeri a gamepass Ultimate. Szoval ok mindenkep nyernek ha megveszed a jatekot vagy ha elofizetsz akkor is mert most mar jo kis osszeget fizet havonta az ember.
-
Teljesen varhato volt. Netflixet se mondtak le annyian, h ne emelnenek tovabb. Gyanitom itt is sokan megideologizaljak, h miert fogadjak el ezt az emelest es mehet minden tovabb.
Vagy kibirnak 2honapot es lesz egy outer worlds fele hat ez nem jott be, inkabb visszaveszunk a profitehsegbol. -
edward2
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
annyira sok kiváló játékot lehet megvenni az elmúlt 2-3 évtizedből GOG-on például hogy 2 élet sem elég őket kijátszani. (fillérekért) Mire is kéne előfizetni?
-
hunluki
senior tag
Eddig core-oztam hogy menjen a forza online. Mostanában egyre kevesebbet forzázok, eddig úgy voltam megéri hagyni de inkább marad a single player gyűjtemény, MS meg helyezze fel az előfizetését a megfelelő helyre.
Kiszálltam. -
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Mi az az UWU? Rákerestem, szerintem nem az amit kidobott a kereső.

-
wjbhbdux
veterán
Tavaly és tavalyelőtt a Microsoft is még júliusban bejelentette a szeptemberi emelést, most sunyulnak először. de neked itt van figyelemelterelésnek: anime sale
Spotify amúgy most vezeti be a losslesst és superior lesz a youtubehoz, de nálunk még pár hetet(?) várni kell.
-
.LnB
titán
Mindkettőt fizetem, de meg nem tudtam volna mondani, hogy emeltek e, vagy, hogy mikor. Sőt azt se tudom, hogy mennyit fizetek rájuk...
De mondjuk nem mindenki ilyen nemtörődöm f*sz mint én..Jó, de a Gamepass-t azt az előbb azonnal lemondtam azért!

szerk.: Neked korábban WoW-os arcképed volt ugye?
-
TBT
addikt
Ebből a szempontból tavaly korrekt volt a YouTube Premium és Spotify Premium is, mert az emelés előtt 2 hónappal tájékoztattak a havidíj emelkedéséről. És akkor el tudtam dönteni, hogy kell-e ez nekem vagy sem. Természetesen a kettőből csak egy maradt... A YouTube Premium (és Music).

De azóta a Spotify megint emelt, a YT még nem. -
DithenS
senior tag
IDIÓTA MS...
Hogy lehet ilyen gusztustalan? Nulla tájékoztatással egyszer csak bedobják, bocsi de emeljük az árakat elsejétől. Azt akinek másodikán van a fordulója és nem olvas híreket, csak les hogy mi ez a dupla ár?? Szó szerint átverés. Amúgy kinek éri meg? Évente 130.000Ft lol. Abból csomó játékot tud megvenni magának örökre.. még 6db AAA cím is belefér, de ha fél évvel később veszed meg, sokszor már féláron lesz.
Nekem PC-s van de a 6000Ft egyszerűen túl sok egy szolgáltatásért havonta. A PC-s gamepass nagy része szemét, fele ilyen 2.5D-s szar, Dota copy... Modern Waefare 3 pedig még mindig elakad a kezdeti beállításos menün, azt se javították ki több hónap alatt. Bugos szar.Ez max annak éri meg, aki sok játékot pörget ki, de ha dolgozol és kevés az időd, jobban jársz ha akciósan megveszed az összeset.
-
.LnB
titán
válasz
Szatyor123
üzenetére
Szivi, bár CptAdamica már beírta ide előttem, csak nem vettem észre.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Szatyor123
üzenetére
Úgy tudom, hogy maradnak.
-
.LnB
titán
Egy jó kis Prémium Quake III Arena! Az igen! Jót nevettem, amikor megláttam a listában. Ezzel fogják meggyőzni az embereket!

Ez azért drága átnevezés volt. Ez is annak a jele, hogy az Xbox márka él és virul..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A PC Game Pass-t kihagytad, az is 3600-ról 5990-re fog emelkedni (köszi az infó ldave-nek). De most én is megnéztem a honlapon, és sajna tényleg.

-
petya2012
őstag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni,hogy amit lehet kapni 3 havi ultimate kódot,abból mennyit lehet beírni egymás után és hogy hozzáadja a 3 hónapokat a lejárat napjához vagy pl ha ma beírom(a mostani pl decemberben járna le),akkor február lenne a vége vagy ugyanúgy december?Lehet kicsit kuszán fogalmaztam-bocsi
Tehát megéri-e még most venni ilyen 3 havi kódokat,amíg nem jön ki 11000-e a havi,pl most 19000 a 3 havi a neten?Az oldalukon ezt írja: Game Pass Ultimatelegfeljebb 36 hónappal hosszabbítható meg minden olyan országban, ahol elérhető
-
Felesbandi
senior tag
Ha meg mukodik az eves GamePass Core/Essential + 1 havi ultimate kombinalos trukk, meg mindig megerheti az arat, de anelkul kerdeses...
Elnezve a Netflix-et es tarsait, sejteni lehetett, hogy idovel nagyban romlani fog itt is az ar/ertek arany.
A maga helye es haszna most is megvan a GamePass-nek, de ez egyre szukosebb.
Aki megjelenes napjan akarja jatszani a jatekokat, most vagy fizet 30 Eurot az Ultimate-ert, vagy 70-et, de akkor "meg is marad" a jateka, vagy ha fizikai, el is adhatja. Dragabb, de flexibilisebb igy es pl. hosszabb jatekok eseten, amit 1 honapnal tovabb jatszik az ember, eleg egyszer fizetni.Aki raerosebb es nem feltetlen akar megjeleneskor jatszani adott jatekkal, annak persze ott a Premium, de ennyi erovel meg is varhatja, hogy siman csak lemenjen az ara + learazzak az ot erdeklo jatekot.
Magyaran azoknak mar nem igazan fogja megerni az elofizetes, akik az oket erdeklo jatekok legjavat mar kijatszottak a GamePass katalogusbol.
Azoknak fogja ez tovabbra is megerni, akiknek a katalogusban levo (es oket erdeklo) jatekok legjava kimaradt, vagy akik ki szeretnenek probalni nehany jatekot, de nem biztosak benne, hogy tetszene-e nekik.
(Ez amugy PS Plus-ra is ervenyes.)
Magam reszerol miota ledaraltam ezekbol mindazt ami erdekelt, visszaalltam a jatek vasarlasra es csak az online multiplayer-es szemetkedes miatt fizetem a legalapabb elofizut, azt is mindig learazaskor ujitom csak meg.
-
Majd elfelejtettem: ennek az új árazásnak köszönhetően gondoskodtak arról is, hogy BO7-tel még kevesebben játszanak.
-
Most kéne szépen azt csinálni, hogy mindenki fogja és lemondja az előfizetését (tök mindegy melyik van) aztán kamillázhatnak.
-
Szatyor123
csendes tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Azt lehet tudni, hogy PC-n maradnak-e a day 1 megjelenések? Vagy ott kell majd az Ultimate?
-
Polllen
félisten
Annyian elkezdték lemondani, hogy túlterhelődött az oldaluk. (vagy megtámadták) Eddig csak pletyka szinten láttam a hírt.
-
soundsonic
aktív tag
Sajnos nekem alkalmi játékosként ez már átlépni a pénzügyi küszöböt, írom ezt úgy hogy azért lehetne némi létjogosultsága igy is. Ha mondjuk 4k stream lenne. Úgye itt azt irja, hogy minden megvett játek fut már felhőben, tehát konzolra sem lenne szükség, de a 1440p még kevesnek érzem. Ugye a konzolom sikere eddig abban volt, hogy viszonylag olcsón lehetett időtálló konzolt venni a pc jardvereihez képest. A kézi konzol árazásából látszik, hogy szerintem ennek nemsokára vége. Én főleg mmorpgkkel játszom, abból meg kevés van konzolon, de már van.. de sokat el is kaszáltak az xboxnál a leépítések/ játékbezárások után. Igy persze lehet konzol sem kell a jövőben és egy netes kenyérporitón is elfutna a cloud amin van monitor és bluetooth..
-
CptAdamica
veterán
6k a PC Game Pass... akkor inkább várok egy kicsit és megveszem a játékot, ami tetszik. Tetszik a tendencia, hogy ezekre a szolgáltatásokra, mint például a streaming is lazán repülnek mostanában a 2x-es havidíj emelések.
-
GreatL
őstag
Az a baj hogy öreg róka vagyok. Nem fizetek elő semmi ilyesmire, van játékkönyvtár. Bevásároltam mindent akciósan már rég, esetleg ingyen van epicen PC-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- OTP Bank topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest