- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
Pont az a 20% lassulás tűnhetne el
Mobilra/tabletre meg nyilván egy optimalizált felület kellene, nem ez az őskövület
És persze h nehezebb lenne megírni webre a cuccot, és tanulni kellene hozzá sokat, és szívnál vele bőszen, ezt mind nem kétlem. Ezért kell nektek csinálni egy ár-érték kalkulációt, és az alapján dönteni
Ezt csak ti tudjátok megcsinálni, de azt nagyon jól teszed, hogy körbenézel előtte!
Én alapjában webre dolgozom (durva sarkítás, de mondjuk), szóval nekem már minden probléma webes appnak tűnik
(nyilván határok között) De mondjuk egy raktárkezelő/nyilvántartó/számlázó/ügyfélmanagement cuccot én tuti webappnak írnék meg jelenleg, több előnyét látom, mint hátrányát.
De ha kis pénz/kis foci elvet kell követni, akkor ja, marad a winforms/wpf (inkább winformsot mondanám akkor is)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest