Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
Ezekiell #14377 üzenetére
Beszélünk már róla főnökömmel, hogy a web is egy irány, csak attól tartók, hogy ott meg más miatt fogsz szívni, rengetek interface, hozzáférés lokális forrásokhoz, különböző féle-fajta browserek, stb., na meg aki x éve asztali appokkal dolgozik az irodában, raktárban az már megszokta, hogy minden előtte van, ami kell és egy ilyen ablakot szerintem nehéz kulturáltan megírni egy tabletre.
Itt meg csak fogod az outlookból a leveled és simán behúzod a dokumentum managementbe és kész, 100 ilyen funkció van, amit szerintem weben nehéz lenne megoldani, nyilván nem ismerem a lehetőségeket sem, szóval még meg is kéne közben tanulni (persze közben meg pénzt is kell termelni, ha kell kenyér meg tej).
A távmunka most is megy, vpn és olyan, mintha az irodában ülnél, csak 20%-kal lassabb a program, kb. ennyi.
Ezért gondoltam a wpf-re, mert .net, megy vb-ben (igen, tudom), nem kell hozzá mindenki átképezni, az rdlc fájlok maradhatnak, ott is megy, word, excel interfacek szintén, a komplett adatbázis kapcsolat layert minimális munkával át lehet tolni, cserébe lehet látványosabb funkciókat csinálni, amivel lehet villantani bemutatókon, eladáskor a tulajnak/managementnek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Windows 10
- Egér probléma
- Milyen autót vegyek?
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium Gyári Apple garanciával!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest