Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smith Ügynök
tag
Sziasztok!
HEEEEEELLLPPP PLS!! FONTOS!1 hónapja említettem, hogy a járvány miatt pályaváltásra készülök sajnos, programozás irányába szeretném átképezni magam.
Eddig annyi történt, hogy az Udemy-n a John Purcell féle Java Core tanfolyamot lenyomtam, begyakoroltam.Most arra gondoltam, hogy ezzel a Spring Boot tanfolyammal folytatom:
[Spring Boot Udemy]Ez a kettő már elég lehet valami alap Junior állás betöltéséhez, vagy merre folytassam a tanulást?
Köszii előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- eBay
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest