- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smith Ügynök
tag
Na szép kis vitát robbantottam ki
De nembaj, mert ez most tömegeket érintő kérdés. Bár nem tudom tényleg ennyire programozó hiány van-e amennyire a gyorstalpalók reklámjai sugallják.Igen , nekem is ennyi a célom, hogy egyáltalán be tudjam tenni a lábam az ajtón, aztán a többit megoldom, logikának, matematikának, gondolkodásnak, tanulásnak sose voltam ellensége.
Na majdlátjuk, addig is Udemy-n minden nap szívom magamba az infokat, az elméleti dolgokra kitalálok magamnak egy problémát, és azt lekódodolom, ennél többet szvsz nem lehet tenni a témáért. Az után, hogy a Java Core-t elkezdtem, utána 2 héttel már Springben írtam alkalmazot nyilvántartót, Thymeleaffel, szerintem nem vagy hülye a témához
De persze ebben benne van 15 év informatika mint hobbi, és régen Turbo Pascal programozás, 15 éve... de az emlékek alapnak jók voltak.
Na igyekszek, aztán remélem lesz valami belőlem
-
Smith Ügynök
tag
válasz
haxiboy #14207 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Udemy-n a Java Masterclass tanfolyamból átrágtam már magam az SQL részen, illetve
egy alapabb Spring Boot részt is megcsináltam, egy alapvető nyilvántartó programot annak segítségével meg tudok csinálni referenciának.A kérdés akkor még annyi, hogy mondjuk akkor a Spring túl nagy falat, meg lehet nem is lesz rá szükség, de akkor hogy tovább?
Az alap Javát vágjam be profi szinten, aztán álláskeresés, és amit ott kérnek arra feküdjek rá?
-
Smith Ügynök
tag
Sziasztok!
HEEEEEELLLPPP PLS!! FONTOS!1 hónapja említettem, hogy a járvány miatt pályaváltásra készülök sajnos, programozás irányába szeretném átképezni magam.
Eddig annyi történt, hogy az Udemy-n a John Purcell féle Java Core tanfolyamot lenyomtam, begyakoroltam.Most arra gondoltam, hogy ezzel a Spring Boot tanfolyammal folytatom:
[Spring Boot Udemy]Ez a kettő már elég lehet valami alap Junior állás betöltéséhez, vagy merre folytassam a tanulást?
Köszii előre is
-
Smith Ügynök
tag
Na az végülis nekünk csak jó
-
Smith Ügynök
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Sajnos a járvány miatt most nincs munkám. Mivel már régóta meg akarok tanulni programozni, meg régebben még Turbo Pascalban programozgattam is, ezért úgy gondoltam most itt a kiváló lehetőség a karrierváltásra.
Úgy olvastam, hogy a JAVA kezdésnek jó lehet.
Melyik online kurzust ajánljátok leginkább? Angol nyelv nem akadály. Mivel most anyagilag nem állok a toppon, és ez még így lesz vagy minimum fél évig, ezért az anyagi oldal is fontos.-Studicore - az ingyenes anyagot megcsináltam, tetszik, de nem tudom megér-e annyit, amennyit kérnek érte
-Udemy - most akciós a tanfolyamDe ajánlhattok mást is, nem ragaszkodok ezekhez.
KÖSziiiiii
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LED világítás a lakásban
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Renault, Dacia topik
- TP-LINK routerek
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest