Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- 
			  LOGOUT  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Miracle senior tag válasz  emitter

üzenetére emitter

üzenetére(őszintén megmondom, a magyarsága borzasztó a fordításnak, majdnem elment tőle a kedvem, hogy lehet valaki ilyen pocsék helyesírású ) de azért átrágtam magam rajta 
 ott van az angol valtozat is. egyebkent meg valaki a szabadidejeben leforditotta, ha nem tetszik javitsd ki vagy ne hasznald.
 szóval: ha én a progimban wav-streamet akarok [ ... ] szóval ebben az esetben milyen módot ajánlotok: stream, vagy datagram
 ez nem _veletlen_ egybeeses
 es ezen kívül: milyen fv-nyel érdemes küldeni a cuccost: send(), sendto(), write()?
 a writeot semmikepp sem, a snedto fv. to es tolen parameterei ignoralva vannak connection-modu socketek eseten, mint pl. a SOCK_STREAM, igy ex-has valassz egyet, ugyan az a ketto.
 aztán, úgy csináljam a dolgot, hogy nyitok én egy portot a gépen, vagy hagyjam a kernelre a random választást?
 ahogy tetszik. habar a szerveren nem art tudni melyik porton figyel a progi mert oda kell csatlakozni a kliensnek. (es ha nem tudod nyilvan nehez)
 az átküldött adatokat érdemes mondjuk md5-tel ellenőrizni (mármint hogy megérkezett-e minden rendben, vagy elvileg nem veszhet el adat?)
 vaw stream eseten imho tok folosleges de ahogy erzed... nem lesz gaz.
 mod: és mégegy dolog: Linuxon írom az egészet és C++ban kéne (ezt eddig nem is mondtam ) namost nekem csak egy gépemen van linux, azt lehet hogy csak látszólag küldöm a hálózatra a cuccost, hogy ki tudjam próbálni a működőképességét, de valójában mondjuk a saját ip-mre küldöm, így egyazon gépen futhat a kliens és a szerver progi? vagy hogyan oldjam meg ezt
 127.0.0.1 szinte kivetel nelkul minden oprendszeren 1 loop-device, ami gyakorlatilag a localhostod, ide batran csatlakozhatsz. csatlakozhatsz emellett a sajat IP cimedre is, es akkor nem kell erre a 99.99999% valoszinuseggel letezo loop-devicera hagyatkozni. vagy feloldhatod a ''localhost'' domainnevet, az is magadra mutat majd.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
- ASUS RTX 5080 ROG ASTRAL OC 16GB GDDR7 eladó garanciával! BeszámítOK!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő