Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

emitter őstag hi all! 
 elkezdtem olvasgatni hálózatos témában, c4-eXp által javasolt irományt nézegettem (őszintén megmondom, a magyarsága borzasztó a fordításnak, majdnem elment tőle a kedvem, hogy lehet valaki ilyen pocsék helyesírású ) de azért átrágtam magam rajta ) de azért átrágtam magam rajta
 szóval: ha én a progimban wav-streamet akarok majd átküldözgetni egy bufferelt kliensnek (mármint hogy a kliensoldalon a vett adatokat bufferelem, és abból nyomom a hangkártyára)
 szóval ebben az esetben milyen módot ajánlotok: stream, vagy datagram
 és ezen kívül: milyen fv-nyel érdemes küldeni a cuccost: send(), sendto(), write()?
 aztán, úgy csináljam a dolgot, hogy nyitok én egy portot a gépen, vagy hagyjam a kernelre a random választást?
 az átküldött adatokat érdemes mondjuk md5-tel ellenőrizni (mármint hogy megérkezett-e minden rendben, vagy elvileg nem veszhet el adat?)
 bármilyen tapasztalatotok van e témában, kérlek osszátok meg velem!
 előre is köszönöm 
 mod: és mégegy dolog: Linuxon írom az egészet és C++ban kéne (ezt eddig nem is mondtam ) namost nekem csak egy gépemen van linux, azt lehet hogy csak látszólag küldöm a hálózatra a cuccost, hogy ki tudjam próbálni a működőképességét, de valójában mondjuk a saját ip-mre küldöm, így egyazon gépen futhat a kliens és a szerver progi? vagy hogyan oldjam meg ezt ) namost nekem csak egy gépemen van linux, azt lehet hogy csak látszólag küldöm a hálózatra a cuccost, hogy ki tudjam próbálni a működőképességét, de valójában mondjuk a saját ip-mre küldöm, így egyazon gépen futhat a kliens és a szerver progi? vagy hogyan oldjam meg ezt 
 [Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) de azért átrágtam magam rajta
 ) de azért átrágtam magam rajta
 ) namost nekem csak egy gépemen van linux, azt lehet hogy csak látszólag küldöm a hálózatra a cuccost, hogy ki tudjam próbálni a működőképességét, de valójában mondjuk a saját ip-mre küldöm, így egyazon gépen futhat a kliens és a szerver progi? vagy hogyan oldjam meg ezt
 ) namost nekem csak egy gépemen van linux, azt lehet hogy csak látszólag küldöm a hálózatra a cuccost, hogy ki tudjam próbálni a működőképességét, de valójában mondjuk a saját ip-mre küldöm, így egyazon gépen futhat a kliens és a szerver progi? vagy hogyan oldjam meg ezt