Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Silεncε #13959 üzenetére
Arra már gondoltam, de ez :
camera.takePicture(shutterCallback, null, null, jpegCallback);
valahogy nem szereti, ha jól emlékszem .A GUI megállása a fényképezés idejére nem lenne érdekes, ha csak az app állna meg, és főleg, ha utána folytatódna
De még ha a Thread.Sleep helyett Countdowntimer-t teszek is (ami ugye nem állítja meg) akkor sem megy while ciklusból.
Ha már : ki milyen API-t használna arra, hogy képeket szedjen ki, lehetőleg gyorsan, a kamerából? Ez a "néha nyomunk egy képet, amikor a kamera ráér" elég nehézkes.
Már az is elég lenne, ha azt tudnám, hogy kell megoldani, hogy a Camera API-ból hogyan kell kiverni, hogy mikor nem foglalt a kamera, de nem találok rá semmit. Viszont az még jobb lenne, ha folyamatosan tudnék frame-ket kiemelni a kameraképből, de arra normális megoldást nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest