Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
válasz
haxiboy
üzenetére
Szia, köszönöm szépen a választ, huhh sok infó !
Tetszik amit csinál, mit bánom én hogy open s. vagy nem. nincs rálátásom mi miért jó, vagy jobb attól hogy eopen s. aPszolult outsider vagyok, nem is értek ehhez. Nekem a foobar meg az aimp gyűlöletes, a winamphoz képest. kb ennyi a faék
logika hozzá (elnézést érte) Az eredeti winampot meg nem fejlesztik.(azok meg kapjak be még egy elnézést).
de oké legyen openszósz
ha az jobb, trendibb, okosabb, nem tudom még mi lehet. Ilyen project ha open s. lenne honnan lenne adományon kívül egyébb bevétele ? ezt sem látom át.. 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tetszik amit csinál, mit bánom én hogy open s. vagy nem. nincs rálátásom mi miért jó, vagy jobb attól hogy eopen s. aPszolult outsider vagyok, nem is értek ehhez. Nekem a foobar meg az aimp gyűlöletes, a winamphoz képest. kb ennyi a faék
de oké legyen openszósz