- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
válasz
haxiboy #13710 üzenetére
Szia, köszönöm szépen a választ, huhh sok infó !
Tetszik amit csinál, mit bánom én hogy open s. vagy nem. nincs rálátásom mi miért jó, vagy jobb attól hogy eopen s. aPszolult outsider vagyok, nem is értek ehhez. Nekem a foobar meg az aimp gyűlöletes, a winamphoz képest. kb ennyi a faék
logika hozzá (elnézést érte) Az eredeti winampot meg nem fejlesztik.(azok meg kapjak be még egy elnézést).
de oké legyen openszósz
ha az jobb, trendibb, okosabb, nem tudom még mi lehet. Ilyen project ha open s. lenne honnan lenne adományon kívül egyébb bevétele ? ezt sem látom át..
-
degec
senior tag
válasz
martonx #13702 üzenetére
Köszönöm a választ ! sejtettem
Támogatnám picit Őket, tudnál valami támpontot adni mondjuk időben kifejezve mi munkaóra lehet egy ilyen ? nyilván programnyelv kérdése is, skill kérdése is.. meg ezer másé is. Vagy programsorba kifejezve, ha az mérvadó.. nem tudom hogy lehet ezt mérni..
köszönöm !
-
degec
senior tag
Sziasztok, Nagy Tisztelettel !!!
..kérdezném ha szabad, lehet amatőr lesz elnézést érte..mert roppant mód érdekel, és soha semmi közöm nem volt sajna a programozáshoz semmilyen szinten hogy: Itt ez az általam nagyon kedvelt project: [link]
Gyakorlatilag a Winamp felturbózása életben tartása, kiegészítése igen komoly dolgokkal..lényegileg. Tök jól működik minden, folyik a fejlesztés.Egyik blog bejegyzésében írja a fejlesztő, hogy a teljes Winamp.exe elhagyása..és stbstb..Itt jönne a kérdésem:
Ha nincs forráskódja, ezt hogy a jó életbe tudja eleve megcsinálni, hogy a fő programot (biztos nem jól mondom sry) kihagyja, és újraírja? Mi meló, egy ilyen szintű program legyártása ? köszönöm a felhomályosítást..Tudnék még kérdezni de nem merek sokat
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Tesla topik
- Hobby elektronika
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hálózatokról alaposan
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest