Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
SybenX
őstag
válasz
fabri07
üzenetére
Pedig meglepően kevés matek van a debreceni proginfón. Összesen 3-4 matekos tárgy van, amit meg lehet csinálni gond nélkül, hogy ha esetleg jártál emelt matekra közép suliban, de anélkül is egy kis szorgalommal. Ha érdekel az informatika, akkor proginfóra érdemes menni, mert a gazdinfón elég kemény gazdasági tárgyak vannak, ott is van programozás, de kevés szerepet kap.
Az első évben egyébként én is úgy gondoltam hogy ennek semmi értelme, többet érek ha magamtól tanulok, de vannak olyan tárgyak és mellé olyan igazán jó szakemberek, amik/akik miatt érdemes egyetemre járni, mert olyan finom kis részleteket lehet megtanulni, amit az udemy-ről nem lehet összeszedni és itt van értelme az egyetemnek, nem feltétlen arról szól, hogy profi szinten segít egy programnyelvet elsajátítani. Voltak olyan témák amiket már önszorgalomból elkezdtem tanulni és utána rá jött egy olyan tárgy ami ezzel foglalkozott és rengeteg kis részletet tanultam pluszba amivel még inkább sikerült tisztábban látni az adott technológiákat. Tehát az a pár plusz az, amit ad az egyetem, ami nem feltétlen szükséges a való életben és lehet soha többet nem jön elő, de precízebb tudásod lesz.
További részleteket privátban tudok mondani, ha ide jösz tanulni, akkor akár segíthetek is a beilleszkedésben.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest