- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Mivel a Spring-et sose használtam, erről nem nyilatkoznék, de személy szerint az Asp.Net Core nagyon bejött (minimális NodeJs-es összehasonlítási alapom van). Nem kell sokkal több kódot használni, mint NodeJs-ben (amit meg kell, azt igaziból projekt létrehozásnál a CLI létrehozza, és kb. hozzá se kell nyúlni soha többé). Szóval nekem az Asp.Net Core nagyon bejött, és csak javasolni tudom, ha valaki webes keretrendszert keres magának.
Ráadásul kezd célegyenesbe érni a WebAssembly-be forduló frontendes része is, azaz pár hónapon belül előáll az a helyzet, hogy a JS végre teljes egészében mellőzhető lesz (az esetek egy részében legalábbis biztosan).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest