Új hozzászólás Aktív témák

• K1nG HuNp

őstag

azert a gatekeeping elég erős bennetek :) biztosan azért használja az összes valamirevaló webes alkalmazás szinte 100%ban a js-t frontenden és nagyrészt backenden.

Minden nyelvben lehet valamit szarul megirni, csak javaban meg a jol megirt moka is doglassu, 3x annyi kod es cserebe kulso megoldas nelkul kurva nagy szopas az integralasa.

Illetve azt megint nem ertem, hogy objektiven hogyan lehet preferalni az xmlbe szerencsetlenkedest mavenben egy npmhez kepest

Szemelyes megjegyzeskent meg csak annyit tennek hozza, hogy en sajnalom, hogy a bootcampes "programozok" miatt akik az esetek tulnyomo reszeben webet tanulnak, ilyen lett a webfejlesztok megitelese, szerint a szakma legüdébb, legtöbb alkotói teret adó és egyik leghasznosabb része. Mármint én 10ből 10szer dolgoznek kis startup cegnel ahogy tettem elozo nyaron is mintsem valami szar corporateben ahol 10 eves legacy hanyast kell irni java7ben mert ahhoz tul csorok, hogy kifizessek a feljesztoi orakat a refaktorra de ahhoz pont nem hogy valami kis feature mindig kelljen.
    Tobb ertelmes dolog szuletett mar script kiddiek kezek munkaja miatt mint a tied miatt flimo az 100% :) ha nem igy gondolod ugorj be barmelyik pesti js meetupra vagy jovore a confra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés