Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Nem hiszem, hogy sokan használják ezt a progit, de hátha máshoz jól jön.
HxD-ben a kimaradt karakter helyére kattintottam, utána az Edit > Insert bytes... megnyíló ablakában 01-et írtam a count mezőbe, majd alatta megadtam a kimaradt "d" betűhöz tartozó hexa kódot (64). Utána elmentettem, vagy exportáltam, de az *.exe mögé került egy további *.bak kiterjesztés is, amit -azt hiszem- manuálisan szedtem ki.
Most az indításkor felugró logóban már helyesen szerepel a városnév. A kérdés még az, hogy a szoftverből való nyomtatáskor is helyesen kerül-e majd a médiára a cím. Ez volt a fő probléma, de ezt nem tudom tesztelni, csak majd a helyszínen. Van még egy "logo.bd" fájl, amiben szintén helytelenül szerepel a cím. Valószínű, hogy azt is át kell majd írnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs