- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, ha van egy ötletem pld egy appra, de mivel én hülye vagyok hogy ezt létre hozzam, hogy lehetne mégis megvalósitani? nyilván ha most elmondom akkor valaki lekoppintja vagy ellopja az ötletem, szóval már itt kezdődnek a bajok. A másik, hogy és hol tudnék igy akkor valamilyen fejlesztőt keresni, akit érdekelne a dolog. Picit bosszant az, hogy lassan másfél éve sörözés közben kitaláltam egy dolgot ami eddig még kb nem is létezett, erre a google pár hete bejelentette annak a dolognak a fejlesztését stb stb.
Van még egy csomó hasonló ötletem ami fogjuk rá piacképes lenne. Legyen itt szó software-ról, kész termékrol, egy app-ról, játékrol.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256 GB Fekete 1 ÉV GYÁRTÓI Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest