Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
tudnátok javaslatot adni?
van egy google sheetsem, amiben app script-el be lett téve egy funkció.
A sheetsben van egy elküldés gomb, ami a bevitt adatokat a cellában áthelyezi egy másik sorba, és hyperlinkekeli a cella tartalma alapján.
A probléma ott kezdődik, ha megosztom a sheetset, hogy a kolegák is tudják használni, akkor a google teljes hozzáférést kér minden a drivejukon tárult dokumentumhoz.
Így félek velük megosztani, mert ha valamilyen data-leak történne, akkor egyből engem fognak elővenni, hogy mert az én sheetsem okozta.
Hogy lehetne megoldani, hogy a google ne kérjen hozzáférést, és így is tudják használni a sheets-et és futtatni a scriptet? -
gergo5991
őstag
mindmap készítésre tudtok ajánalni egy ingyenes online progit?
1 appban az összes választható opciót mappelni akarom, és ahol hiba van oda lehetőleg lehessen kommentet is csatolni.
1 főmenüből 5 kisebb almenü van azon belül még 5 kis menü és még ott is oda vissza kattingatás és az egész 3*. -
gergo5991
őstag
lehet nem ez a megfelelő topik, de lenne egy kérdésem.
létre hoztam egy weboldal felületet, ahol "x kérdésekhez" + - gombal lehet hozzáadni és levonni számot.
Létre hoztam egy google forms-ot is ugyan ezekkel a kérdésekkel.
Az a célom, hogy a weboldalon tegyük fel egy kérdéshez 15 válasz érkezett, akkor ezt a számot a 15 öt átküldje google formba.
Akárhogy próbálom, nem akarja átküldeni google formba.
Neten mindenfélét olvastam, állítólag a google az ilyen típusu adatbevételt nem engedélyezni meg franc se tudja, gondoltam rákérdezek itt, hátha valakinek van ötlete, esetleg van-e értelme ezzel kínlódni mindhiába, ha úgyse lehetséges. -
gergo5991
őstag
sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, ha van egy ötletem pld egy appra, de mivel én hülye vagyok hogy ezt létre hozzam, hogy lehetne mégis megvalósitani? nyilván ha most elmondom akkor valaki lekoppintja vagy ellopja az ötletem, szóval már itt kezdődnek a bajok. A másik, hogy és hol tudnék igy akkor valamilyen fejlesztőt keresni, akit érdekelne a dolog. Picit bosszant az, hogy lassan másfél éve sörözés közben kitaláltam egy dolgot ami eddig még kb nem is létezett, erre a google pár hete bejelentette annak a dolognak a fejlesztését stb stb.
Van még egy csomó hasonló ötletem ami fogjuk rá piacképes lenne. Legyen itt szó software-ról, kész termékrol, egy app-ról, játékrol. -
gergo5991
őstag
sziasztok, lehet nagyon off lesz, de létezik olyan felület, ahol egy program ötletet el lehet adni? legyen az egy telefonos aplikációrol szó most konkrétan ios-re
-
gergo5991
őstag
sziasztok, szeretnék késziteni egy alap programot saját célra, pár dolgot kéne csak tudnia. Van egy adatbázis weboldal ahol nincs letiltva az api. Azt akarnám hogy a program naponta 1x lekérdezze az Árát bizonyos termékeknek, majd ezt az információt szeretném továbbitani egy saját adatbázisba ahol ezekkel a lekérdezett árakkal lehetne osztani szorozni stb: Szóval csak annyi kéne hogy a programom egy weboldalról le tudja kérdezni az adatot és azt továbbitani nekem.
Ami érdekelne: ezt milyen nyelvben kell megirni? esetleg hogyan keressek ilyen féle tutorialokra?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest