Új hozzászólás Aktív témák

• Ispy

nagyúr

válasz mckay #11935 üzenetére

Csak távolról, hunyorítva nézve a dolgot 2 dolog van, ami nekem szemet szúrt:

- A cégemnek van egy programja
    - aki nagyon akarja a cégünk szolgáltatásait, úgyis kerít egy Windows gépet

Tehát van már egy meglévő programotok, és gondolom az ügyfeleknek is van egyébként már wines gépe, hiszen most is használják a rendszert valahogyan.

Ezek után én biztosan nem indulnék egy 0-ról egy webes alkalmazás felé, mert az egy vagyonba fog kerülni a meglévő rendszer fejlesztésével szemben, csak azért, hogy web browserben fusson, amihez egyébként is kell egy valamilyen gép, rengetek szopás, idő és addig is mennie kell az üzletnek, tehát mellette menne a wines rendszer is gondolom, amihez kell gép.

Persze így látatlanban (milyen funkciók, mennyire bonyi stb.) ennyit gondolok róla.

Szerintem... :))

Ja, és a .net-es programot is át lehet tenni szépen azure-ba SQL szerverre, az üzleti logika futhat szerver oldalon nyugodtan és akkor máris nem olyan vastag az a kliens, egy bármilyen alap irodai konfigon el fog futni.

Nekünk az update is úgy megy, hogy adatbázisba felnyomjuk a frontend fájlokat, a kliens meg induláskor ellenőrzi a frissítést, és ha van lerántja lokálba és kész.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés