- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Csak távolról, hunyorítva nézve a dolgot 2 dolog van, ami nekem szemet szúrt:
- A cégemnek van egy programja
- aki nagyon akarja a cégünk szolgáltatásait, úgyis kerít egy Windows gépetTehát van már egy meglévő programotok, és gondolom az ügyfeleknek is van egyébként már wines gépe, hiszen most is használják a rendszert valahogyan.
Ezek után én biztosan nem indulnék egy 0-ról egy webes alkalmazás felé, mert az egy vagyonba fog kerülni a meglévő rendszer fejlesztésével szemben, csak azért, hogy web browserben fusson, amihez egyébként is kell egy valamilyen gép, rengetek szopás, idő és addig is mennie kell az üzletnek, tehát mellette menne a wines rendszer is gondolom, amihez kell gép.
Persze így látatlanban (milyen funkciók, mennyire bonyi stb.) ennyit gondolok róla.
Szerintem...
Ja, és a .net-es programot is át lehet tenni szépen azure-ba SQL szerverre, az üzleti logika futhat szerver oldalon nyugodtan és akkor máris nem olyan vastag az a kliens, egy bármilyen alap irodai konfigon el fog futni.
Nekünk az update is úgy megy, hogy adatbázisba felnyomjuk a frontend fájlokat, a kliens meg induláskor ellenőrzi a frissítést, és ha van lerántja lokálba és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Házimozi haladó szinten
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- További aktív témák...
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Kedvező Ár! DELL S2722QQC Style IPS 4k PD usb-c Gari 2026.07
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest