Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Én nem vagyok programozó, "csak" rendszergazda, de most segítenem kéne a főnökömnek egy döntést meghozni.
Méghozzá sürgősen.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- A cégemnek van egy programja, amit a partnerek számára fejlesztettek ki, méghozzá .Net alapokon. Ezzel tudják igénybe venni a cégünk szolgáltatásait. Szóval adott egy vastagkliens. És csak Windows-ra.
- Most sok új dolgot kéne belefejleszteni, és elgondolkodott, hogy talán inkább egy böngészőben futó vadonatúj alapon kéne elindulni a felhőben. Tehát egy vékonykliens. Amihez egyébként adott az Azure, mert bőven van ilyen előfizetése a cégünknek.
Az egészet nem én találtam ki, magam is csak pár hónapja dolgozom a cégnél, de jó ötletnek tűnik.Én eddig azt hittem, hogy olvasott ezt-azt, és ezt a jónak tűnő megközelítést magáévá tette. Most viszont kitalálta, hogy holnapig győzzem meg őt erről, hogy ennek van értelme. Merthogy drága. És hogy aki nagyon akarja a cégünk szolgáltatásait, úgyis kerít egy Windows gépet.
Huhh, segítenétek nekem gyorsan, hogy erre mit lehet válaszolni? Ismétlem, nem vagyok programozó. És IT gazdasági szakember sem. De azért elég sokat olvasni itt ezekről a dolgokról, hogy sejtsem, nem jó stratégia 2018-ban egy Windows-os vastagkliensre alapozni az árbevételt.
Bármilyen szakcikk, elemzés, trend, ábra, grakikon jól jönne, hogy belinkeljem neki!!

Köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)