Új hozzászólás Aktív témák

• mckay

aktív tag

Sziasztok!

Én nem vagyok programozó, "csak" rendszergazda, de most segítenem kéne a főnökömnek egy döntést meghozni.
    Méghozzá sürgősen.
    ;]
    - A cégemnek van egy programja, amit a partnerek számára fejlesztettek ki, méghozzá .Net alapokon. Ezzel tudják igénybe venni a cégünk szolgáltatásait. Szóval adott egy vastagkliens. És csak Windows-ra.
    - Most sok új dolgot kéne belefejleszteni, és elgondolkodott, hogy talán inkább egy böngészőben futó vadonatúj alapon kéne elindulni a felhőben. Tehát egy vékonykliens. Amihez egyébként adott az Azure, mert bőven van ilyen előfizetése a cégünknek.
    Az egészet nem én találtam ki, magam is csak pár hónapja dolgozom a cégnél, de jó ötletnek tűnik.

Én eddig azt hittem, hogy olvasott ezt-azt, és ezt a jónak tűnő megközelítést magáévá tette. Most viszont kitalálta, hogy holnapig győzzem meg őt erről, hogy ennek van értelme. Merthogy drága. És hogy aki nagyon akarja a cégünk szolgáltatásait, úgyis kerít egy Windows gépet.

Huhh, segítenétek nekem gyorsan, hogy erre mit lehet válaszolni? Ismétlem, nem vagyok programozó. És IT gazdasági szakember sem. De azért elég sokat olvasni itt ezekről a dolgokról, hogy sejtsem, nem jó stratégia 2018-ban egy Windows-os vastagkliensre alapozni az árbevételt.

Bármilyen szakcikk, elemzés, trend, ábra, grakikon jól jönne, hogy belinkeljem neki!!
    :R

Köszönöm!!!

Új hozzászólás Aktív témák