Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Altalaban valoban az az ugyfel hozzaallasa, amit leirtal, de szerintem most melle lottel, teljesen normalisan allt hozza a dologhoz, teljesen normalisan kerdezett, es meg csak nem is kezdte el a szokasos bicskanyitogato alkudozast sem.
Belatja, hogy fogalma nincs a teruletrol, ezert idejott, es teljesen normalisan kerdezett, aztan amikor megkapta az informaciot, amit akart, megkoszonte szepen es meghozta a donteset. Nem szexualizalt fillert, nem kotekedett egy pillanatig sem, ugyhogy szerintem most nagyon melle lottel. Pont, hogy becsulni kene az ilyen ugyfelet, nem nekiesni a kisbaltaval...
Az, hogy fingja nincs a szoftverfejlesztes mogott allo koltsegekrol, hat... Neked van a fogorvoslas mogottes koltsegeirol infod? Mert nekem pl pont kurvara nincs, de hasonlo esetben, ha megkerdeznem valahol, hogy mennyibe faj egy rendelo, orulnek neki, ha nem azt a valaszt kapnam, hogy csak fizess a fogert es kussolva jatszodj a sarokban.Szoval, ez most egy "Torghelle, szep loves, bedobas" volt. Persze, csak szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Asus ROG FLOW 13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest