Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
Egy elég nehéz akadályba ütköztem aknakeresőm készítése közben:
ugye az úgy szép, meg elegáns, ha egy mezőnek a környezetében vmelyik másik mezőn nincs akna, és én erre a mezőre ''kattintok'', akkor addig tárja fel a szomszédos aknátlan mezőket, amíg csak lehet.
Hogy kicsit érthetőbb legyen, itt egy kép, h a májkroszofték ezt hogyan oldották meg:![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/051211/aknakereso_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Ha jól gondolkozom, akkor vmiféle rekurzív algoritmus kéne ehhez, de én az ilyenekben béna vagyok, nem nagyon tudnék magamtól ilyen algoritmus kitalálni.
Nálam így néz ki a dolog:![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/051211/my_akna1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Pl. mikor a sárgán jelölt mezőre kattintottam, akkor csak azt az 1 mezőt tárta föl. Azt szeretném elérni, hogy az összes szomszédos nem-aknás mezőt tárja föl ilyenkor, tehát legalább a két fehér-keretes mezőig jusson el. (a fehér téglalap a kurzor akar lenni, azt nem kell nézni)
Szóval ha bárkinek bármilyen ötlete van, ne hallgassa el!
Előre is thx
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Wharfedale Slim Bass 8 - 400W
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- P14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest