Új hozzászólás Aktív témák

• boorit

csendes tag

Én nem vagyok abban a helyzetben, h megítéljem azt, hogy mennyire használható az a tudás, amit kapunk, elmondták, hogy ha végzünk, még nem fogjuk elérni a junior szintet sem. Viszont abban biztos vagyok, hogy gyorsabban fejlődök így, mintha munka után magamtól tanulnám az egészet, heti 40 órában azért ragad ránk valami. Kb 600 órás a tanfolyam (plusz amit a hétvégi project-feladatokra szánunk), ennek nagy része gyakorlati.

Arra mennek rá, hogy legyen egy biztos alap tudásunk, amivel el tudunk helyezkedni egy cégnél, ahol még hónapokig inkább csak a tanulásról fog szólni az egész, esetleg kisebb rész feladatokat kaphatunk, de 1 évig biztos nem bíznak ránk komolyabb munkákat.

szerk.: Mivel az előttünk levő csoportból szinte mindenki elhelyezkedett már, gondolom a valamit azért csak tanulunk itt, de magunktól nem biztos, hogy találnánk állást, viszont azok a cégek, akikhez megyünk, tisztában vannak azzal, hogy mit tanultunk, és felkészültek arra, hogy mit kell még megtanítaniuk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés