Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Probléma DVD/CD íróval (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#5440) hugoo válasza kali (#5439) üzenetére


hugoo
aktív tag

Megnézem majd akkor más lemezekkel, most a megírt lemezeket teszteltem főleg az asztali gépen, úgy néz ki használhatóak. Van olyan, amit a noti írt meg, de utána nem tudja olvasni..
Képfájlokhoz poweriso-t használok, de az sem fut állandóan, főleg nem írás alatt. Nod32 megy csak, tűzfal nincs is a gépen. A gépen WinXp SP3 van, megpróbálom majd megnézni a drivereket, ha más lemezekkel is hasonló lesz a tapasztalat.
Köszönöm szépen a segítséget, tippeket! Az a helyzet, hogy sosem szerettem cd-t, dvd-t írni, mert macerás, de ha néha szükségem van rá, jó lenne, ha azért használható lenne a gép erre is, ill ne kelljen ezért az asztalit használni..
Nemrégen próbáltam megírni pár DL lemezt, de több gépen, több íróval próbálva képtelen voltam használható végeredményt elérni (azóta olvastam, hogy Ricoh, Verba lemezekkel érdemes csak foglalkozni DL esetén). Ezekről letettem, de azért egy sima dvd-t még jó lenne, ha ki tudnék írni..
Még annyit, hogy mihez érdemes gyártói illesztőt keresni? Nem nagyon emlékszem, mihez kellett a driver CD-ről telepíteni, és mi az, amit alapból telepített a rendszer.
(gondolom azokról lehet szó, ahol az illesztőprogram szállító mellett MS 2001 július szerepel)

üdv

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Probléma DVD/CD íróval (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.