Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
válasz
levelko
üzenetére
Előbb vagy utóbb de majd kell.
Én most migrálok 3db 928/948-at 1 1517F-be szimplán amiatt mert nincs spare part.Ahogy a fórumtárs írta feljebb az M6-al tuti mindent elérsz mert van mindenre dedikált portja. Emiatt írtam, hogy én az alapján döntenék milyen interfészeket használsz, kell-e prommer, stb.
Én azért használok P15-öt M6 helyett mert összességében nekem kényelmesebb. Jobb touchpad, bill, képernyő, stb.,energiatakarékosban is (ilyenkor passzív a hűtés) is vígan elboldogul 1 TIA-val, és egy USB-MPI/DP kábellal a tatyóban gyakorlatilag mindennel online tudok menni (ethernet ugye adott). Ciki akkor lehetne a dolog ha mondjuk egy korrupt SDB miatt defektbe menne boot közben egy 300/400 mert akkor nem tudnám mivel törölni a kártyát de prommer nélkül azért (szerintem) lehet élni. Elég ritkán fordul elő ilyesmi azért. Félre ne érts, nem lebeszélni akarlak róla, tényleg jó cucc az M6, de ahogy írtam ha csak azok a részei vannak használva amit mondjuk egy P15 is megold és nem akarod az olajos teknőben fekvő kollégának odadobni a cuccot egy emelettel fentebbről akkor szerintem felesleges 3x annyi pénzt elkölteni mint amennyiből megoldható a dolog.
spkkill: Stabil STEP5 nagy kincs manapság.
Van egy XP-s VM-em, azon ha túl gyorsan nyomom le a gombokat (például menüben lépkedek lefelé gyorsan) akkor crash-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én most migrálok 3db 928/948-at 1 1517F-be szimplán amiatt mert nincs spare part.