Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
üzenetére
Helló devergo74!
Amennyit én tudok ezekről, nem lesz nehéz (részt vettem ilyenen már én is
.
Elég lehet arra, hogy a papírt lobogtatva menj állás interjúra (bár azt nem tudom mekkora presztízse van egy ilyennek).
Elég lehet arra, hogy fogalmat alkoss arról, hogy mit is csinál egy PLC és megismerd pár gyártó kisebb PLC-jét.
Elég lehet arra, hogy elindulj egy úton ami oda vezet hogy később azt mondhasd tudsz PLC-t programozni.Egy ilyen tanfolyam ennyi idő alatt és annyi eszközzel amennyivel rendelkezik épp az alapok átadására képes. Éppen csak érinteni tudja a témát. Abszolút nulla háttérrel kezdve és csak egy ilyen tanfolyammal a hátad mögött valószínűleg nem fogsz gyárakban berendezésekre programot fejleszteni.
Ez a tanfolyam (bár nyilvánvalóan nem ismerem mindet) rengeteg lényeges témát még csak nem is érint, nem hogy felkészítene hogy találkozol majd vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.